Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατακάρες Τσόλακ: "100 κιλά ελαφρύτερος τώρα που σκόραρα - Θα ακολουθήσουν πολλά γκολ" (vid)
| 2020-11-02 13:56:00

Ατακάρες Τσόλακ: "100 κιλά ελαφρύτερος τώρα που σκόραρα - Θα ακολουθήσουν πολλά γκολ" (vid)

Sportdog Team
Ατακάρες Τσόλακ: "100 κιλά ελαφρύτερος τώρα που σκόραρα - Θα ακολουθήσουν πολλά γκολ" (vid)

ΠΑΟΚ: Για το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Δικεφάλου, αλλά και την πρόσληψη του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο, μίλησε ο Αντόνιο Τσόλακ στο επίσημο κανάλι των "ασπρόμαυρων".

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ:

«Νομίζω ότι είμαι 100 κιλά ελαφρύτερος! Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα, να σκοράρω και να κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα και ευγνώμων που δόθηκε η ευκαιρία να χτυπήσω το πέναλτι. Στο φινάλε είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους τρεις πόντους
Το πρώτο γκολ είναι πάντα το πιο δύσκολο. Νομίζω ότι τώρα ξεκινάει ουσιαστικά η πορεία μου στον ΠΑΟΚ. Θα ακολουθήσουν πολλά γκολ και θα δώσω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά στο ποδόσφαιρο όλοι μιλούν την ίδια γλώσσα στο γήπεδο. Παίξαμε με καινούργιο σχηματισμό, αλλά πλέον πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Τώρα έχουμε όλο τον χρόνο με τον καινούργιο προπονητή να δουλέψουμε καθημερινά και να προετοιμαστούμε. Νομίζω ότι με αυτό το σύστημα και με αυτόν τον προπονητή, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Καταλάβαμε τι ζητάει ο νέος προπονητής. Θέλει πάθος και να τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο, κάτι που νομίζω ότι το κάναμε σήμερα (σ.σ χθες). Θέλω να ευχηθώ ότι καλύτερο στον Πάμπλο Γκαρσία και πιστεύω ότι θα πετύχουμε όλοι μαζί στο μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags