Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη-βόμβα Μίχου για Φορτούνη που ανατρέπει τα πάντα
| 2020-11-02 19:00:00

Αποκάλυψη-βόμβα Μίχου για Φορτούνη που ανατρέπει τα πάντα - Τι έκανε ο Μαρτίνς!

Του Αδέσποτου
Αποκάλυψη-βόμβα Μίχου για Φορτούνη που ανατρέπει τα πάντα - Τι έκανε ο Μαρτίνς!

Ολυμπιακός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στη σημερινή εκπομπή, ο Ευάγγελος Μίχος ασχολήθηκε με το πολυσυζητημένο θέμα του Κώστα Φορτούνη και τον αποκλεισμό του από την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα, προέβη και σε μια "καυτή" αποκάλυψη για την υπόθεση, η οποία ανατρέπει τα όσα γράφονταν μέχρι τώρα και δείχνει πολλά για τη σχέση του παίκτη με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο Ευάγγελος Μίχος στον "αέρα" της εκπομπής:

*Δημιουργήθηκε πάλι θέμα με τον Φορτούνη μετά το Ολυμπιακός-Απόλλωνας και τον αποκλεισμό του από την αποστολή με Μάντσεστερ Σίτι.

Για να το ξεκαθαρίσουμε, παρά το γεγονός ότι γράφτηκε πως ο "Φόρτου" παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην προπόνηση της Κυριακής, η ενημέρωσή μας -όπως προκύπτει και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή- είναι πως δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό για να μείνει εκτός αποστολής. Ήταν καθαρά μια απόφαση του Μαρτίνς και δεν είχε θέμα με τον τραυματισμό του ή με ιατρική απόφαση.

Ο Φορτούνης είχε μία μικροενόχληση από το ματς με τον Απόλλωνα, αλλά θα μπορούσε να ακολουθήσει την αποστολή, όπως συνέβη με τον Μπουχαλάκη, που ταξίδεψε στο Μάντσεστερ.

Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως μέσα στο 2020 ο Φορτούνης έχει μόλις πέντε 90λεπτα! Από εκεί που ήταν βασικός και αναντικατάστατος, με τον Μαρτίνς έχει γίνει ημι-βασικός. Ο αποκλεισμός του από την αποστολή είναι ένα ακόμα "μήνυμα" του Πορτογάλου και δεν ξέρω πώς ερμηνεύεται από τον παίκτη και αν τον έχει επηρεάσει. Ειδικά από τη στιγμή που ο Μαρτίνς το καλοκαίρι έφερε δύο μεταγραφές δικές του στον ρόλο του δημιουργικού μέσου.Τον Πέπε και τον Τιάγκο Σίλβα.

Ο Μαρτίνς έχει κερδίσει με το σπαθί του το να είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα. Φάνηκε ξεκάθαρα φέτος, που για πρώτη φορά ο Μαρινάκης του έδωσε τα "κλειδιά" στο μεταγραφικό κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερή κίνηση Μαρτίνς στο ματς με Απόλλωνα - Κανείς δεν το κατάλαβε - "Χουνέρι" σε Αβραάμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags