Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερή αποκάλυψη Μίνου - "Παραλίγο ξύλο στον ΠΑΟΚ" - Άφωνοι όλοι στον πάνελ της ΕΡΤ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-02 20:20:00

Φοβερή αποκάλυψη Μίνου - "Παραλίγο ξύλο στον ΠΑΟΚ" - Άφωνοι όλοι στον πάνελ της ΕΡΤ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη Μίνου - "Παραλίγο ξύλο στον ΠΑΟΚ" - Άφωνοι όλοι στον πάνελ της ΕΡΤ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ: Στο ρεπορτάζ του στην Αθλητική Κυριακή μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού, ο Γιώργος Μίνος έδωσε μεταξύ άλλων ένα φοβερό παρασκήνιο για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ αποκάλυψε ότι οι δύο Πορτογάλοι είχαν ένα έντονο επεισόδιο πριν την επιστροφή του Βιεϊρίνια στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε ο Γιώργος Μίνος, οι δύο άνδρες καυγάδισαν λίγο πριν ο 34χρονος παίκτης υπογράψει στον Δικέφαλο μετά το διάστημα κατά το οποίο είχε μείνει ελεύθερος.

Ο Βιεϊρίνια φέρεται να ζήτησε από τον Φερέιρα να τον βάλει σε κάποια άλλη θέση και όχι στην άμυνα λόγω ηλικίας. Ωστόσο, ο μέχρι πρότινος προπονητής του ΠΑΟΚ απάντησε ότι τον προορίζει μόνο για τη θέση του στόπερ στην τριάδα της άμυνας και όχι για τα χαφ. Η απάντηση δεν άρεσε στον παίκτη, με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα και οι τόνοι να ανέβουν. Μάλιστα, ήταν παρόντες αρκετοί άνθρωποι του συλλόγου κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Ωστόσο, το θέμα δεν είχε συνέχεια, αφού η οικογένεια Σαββίδη είχε αποφασίσει την επιστροφή του Βιεϊρίνια, ο οποίος την επόμενη μέρα πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, κόντρα στα "θέλω" του Φερέιρα.

Ακούστε την αποκάλυψη του Γιώργου Μίνου στο 3:32 του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags