Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: "Δώρο" του Κλοπ στον Μαρινάκη - Απίστευτη καραμπόλα
| 2020-11-06 20:55:00

Από τον... Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ! "Δώρο" του Κλοπ στον Μαρινάκη - Απίστευτη καραμπόλα

του Παναγιώτη Νικολάου
Από τον... Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ! "Δώρο" του Κλοπ στον Μαρινάκη - Απίστευτη καραμπόλα

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Το όνομα του Ντάνιελ Σούμπασιτς ήταν ένα από αυτά που "έπαιξαν" πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο έμπειρος Κροάτης τερματοφύλακας συνδέθηκε μεταγραφικά με τους Πειραιώτες ως μια από τις επικρατέστερες περιπτώσεις για να διαδεχθεί τον Ζοσέ Σα, εάν ο Πορτογάλος γκολκίπερ αποχωρούσε.

Εν τέλει ο Σα παρέμεινε στο Φάληρο και από τη στιγμή που τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι, το deal με τον Σούμπασιτς δεν προχώρησε.

Ο 35χρονος διεθνής μάλιστα παραμένει χωρίς ομάδα και οι φήμες γύρω από το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, μιας και πρόκειται για μια από τις καλύτερες περιπτώσεις παικτών που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά.

Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα ο Σούμπασιτς έφτασε κοντά στο να γίνει συμπαίκτης του Κώστα Τσιμίκα, αφού προτάθηκε στη Λίβερπουλ. Ο μέχρι πρότινος βασικός γκολκίπερ της Εθνικής Κροατίας θα πήγαινε στην πρωταθλήτρια Αγγλίας ως τρίτος τερματοφύλακας πίσω από τους Άλισον και Άντριαν. Με την προοπτική αφενός να φτιάξει μια πολύ δυνατή τριάδα τερματοφυλάκων για τους "Reds" και αφετέρου να κάνει προπονήσεις σε υψηλό επίπεδο ώστε να μπορέσει να βρει ομάδα τον Γενάρη, εάν δεν "στέριωνε" στο Μέρσεϊσαϊντ.

Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ απέρριψε τον Σούμπασιτς, επιλέγοντας να διατηρήσει την τριάδα των τερματοφυλάκων του ως έχει. Η εξέλιξη αυτή "γέννησε" ένα νέο σενάριο που συζητιέται έντονα στην Αγγλία και αφορά πιθανή μετακόμιση του Κροάτη στη Νότιγχαμ!

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Σούμπασιτς για τα γκολπόστ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Άλλωστε τα κονέ μεταξύ Ολυμπιακού και Νότιγχαμ είναι προφανή, με τους ίδιους ανθρώπους που πρότειναν τον παίκτη στους Ερυθρόλευκους να πραγματοποιούν επαφές και με τον αγγλικό σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα... αλλάζει όλα ο Μαρτίνς - Έτσι παίζει μπαλάρα ο Ολυμπιακός - Έκπληξη με μεταγραφές και Φορτούνη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags