Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα! Απειλείται με αποβολή κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα - Έβαλε παίκτες να παίξουν με κορωνοϊό;
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-06 21:20:00

Βόμβα! Απειλείται με αποβολή κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα - Έβαλε παίκτες να παίξουν με κορωνοϊό;

Sportdog Team
Βόμβα! Απειλείται με αποβολή κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα - Έβαλε παίκτες να παίξουν με κορωνοϊό;

Σάλος έχει ξεσπάσει στο ιταλικό ποδόσφαιρο λόγω των υποννοιών που υπάρχουν ότι η Λάτσιο χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές σε αγώνα, παρά το γεγονός νοσούσαν από κορωνοϊό!

Μάλιστα, η ιταλική Ομοσπονδία άνοιξε φάκελο για την υπόθεση και σύμφωμα με τα ΜΜΕ της Ιταλίας, εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο αποβολή της Λάτσιο από το πρωτάθλημα!

Οι Τσίρο Ιμόμπιλε, Τόμας Στρακόσα και Λούκας Λέιβα είχαν βρεθεί θετικοί προ μιας εβδομάδας και δεν έπαιξαν κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ για το Champions League, αλλά στα νέα τεστ που έγιναν, βρέθηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό και έπαιξαν απέναντι στην Τορίνο στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα η Λάτσιο ενημέρωσε πως στα νέα τεστ που έγιναν, οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές βρέθηκαν εκ νέου θετικοί και δεν έπαιξαν κόντρα στη Ζενίτ στην 3η αγωνιστική του Champions League.

Τα ιταλικά MME αναφέρονται σε πιθανές σκληρές τιμωρίες εάν αποδειχθεί ότι η Λάτσιο παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η μεγαλύτερη που θα μπορούσε να τους επιβληθεί  είναι η αποβολή από το πρωτάθλημα και ο υποβιβασμός στην Serie B.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags