Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παπίς Σισέ: ΤΡΟΜΕΡΟ σκηνικό με Σισέ - Τον… παρακαλούσαν να γίνει αλλαγή - Πάνω του Καρεμπέ-Τόρο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-08 16:56:00

ΤΡΟΜΕΡΟ σκηνικό με Σισέ - Τον… παρακαλούσαν να γίνει αλλαγή - Πάνω του Καρεμπέ-Τόρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΤΡΟΜΕΡΟ σκηνικό με Σισέ - Τον… παρακαλούσαν να γίνει αλλαγή - Πάνω του Καρεμπέ-Τόρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός - Παπίς Σισέ: Ένα πολύ περίεργο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, με πρωταγωνιστή τον Παπίς Σισέ.

Ο άσος των Πειραιωτών στο 49ο λεπτό γλίστρησε στον κακό αγωνιστικό χώρο και φάνηκε να… γυρνάει το γόνατό του. Μάλιστα, έμεινε στο χορτάρι για κάποια λεπτά, δείχνοντας να πονάει πολύ, ενώ δέχθηκε και τις πρώτες βοήθειες από το γιατρό.

Στη συνέχεια και αφού σηκώθηκε, το ιατρικό επιτελείο ζήτησε άμεσα την αντικατάστασή του, όμως ο παίκτης διαφώνησε και δεν ήθελε να γίνει αλλαγή. Η κάμερα μάλιστα… έπιασε τον γιατρό να φωνάζει στον πάγκο για αλλαγή και τον Σισέ να τρέχει μόνος του μέσα στο γήπεδο!

Το ίδιο σκηνικό ακολούθησε λίγο μετά και στο γκολ του Ολυμπιακού, όταν οι Καρεμπέ, Τοροσίδης και Θέος πλησίασαν τον νεαρό στόπερ και τον παρακαλούσαν να γίνει αλλαγή, όμως αυτός πάλι δεν τους άκουσε και επέστρεψε στο παιχνίδι…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags