Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πήρε περιβραχιόνιο ο Φορτούνης - Γιατί χαλάει του Λοβέρα - Τι "παίζει" με Μακέντα-Ολυμπιακό!
| 2020-11-08 20:47:00

Πήρε περιβραχιόνιο ο Φορτούνης - Γιατί χαλάει του Λοβέρα - Τι "παίζει" με Μακέντα-Ολυμπιακό!

Οι Μιχείες
Πήρε περιβραχιόνιο ο Φορτούνης - Γιατί χαλάει του Λοβέρα - Τι "παίζει" με Μακέντα-Ολυμπιακό!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

 ** Απαράδεκτος ο αγωνιστικός χώρος στο Γεντί Κουλέ. Αδικούν και την ομάδα τους στον ΟΦΗ και δεν δυσκολεύουν μόνο τους αντιπάλους τους. Τεράστιο μείον για μία διοίκηση που δουλεύει πολύ καλά και αποτελεί παράδειγμα στη Σούπερ Λιγκ.

** Ο Κώστας Φορτούνης μπήκε ως αλλαγή κόντρα στον ΟΦΗ και πήρε το περιβραχιόνιο ξανά, που του είχε αφαιρέσει ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τα όσα είχαν γίνει πέρυσι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν ξέρω αν αυτό τον βοήθησε, αλλά ο Έλληνας άσος έδωσε απαντήσεις και έδειξε στον Πορτογάλο γιατί είναι απαραίτητος για αυτό τον Ολυμπιακό. Με μία κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά.

** Πολύ καλός ήταν κόντρα στον ΟΦΗ και ο Μπρούμα. Εξτρέμ που έλειπε και λείπει από τον φετινό Ολυμπιακό. Έχει ενέργειες που θα βοηθήσουν.  Πλέον μπορούν οι φίλαθλοι να σκέφτονται, πως έχει την ικανότητα -ίσως- να καλύψει το κενό του Ποντένσε! Ενδεχομένως. Όλα θα φανούν στο γήπεδο…

** Ο Λάζλο Μπόλονι έχει φοβηθεί από το χαμηλό επίπεδο έντασης και φυσικής κατάστασης της ομάδας του. Προσπαθεί να διορθώσει όσα στραβά έγιναν από τον προκάτοχό του και τον Γιάννη Αλαφούζου μετά την απόλυση του Γιώργου Δώνη, αλλά δεν είναι… θαυματοποιός. Ο Ρουμάνος πάντως δουλεύει με τελείως διαφορετικό τρόπο στις προπονήσεις σε σχέση με τον Ντάνι Πογιάτος. Ζητάει ένταση και «πιέζει» τους παίκτες, κάτι που απέχει πολύ από τη λογική του Ισπανού.

Τώρα ο Μπόλονι θα πρέπει να διαχειριστεί και το θέμα του Φεντερίκο Μακέντο και την αντίδρασή του στη χθεσινή αλλαγή, όταν πέταξε το μπουκάλι. Πάει για τιμωρία ο Ιταλός και ίσως είναι στον πάγκο στο επόμενο ματς, που είναι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης! Εκτός και έχει ξεχαστεί μέχρι τότε και παίξει πάλι βασικός!

** Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να δώσει τελικά τον Μάξι Λοβέρα, αλλά τον ήθελε πίσω! Στο Λιμάνι έδωσαν το «οκ» να φύγει για την Βραζιλία και την Βάσκο Ντα Γκάμα, αλλά θα έπρεπε 30 Ιανουαρίου να είναι πίσω, για να υπολογίζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Αυτός μάλλον ο όρος… τινάζει τη μεταγραφή στον αέρα. Σε αυτό προφανώς αναφέρεται και ο μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος σε δηλώσεις του το απόγευμα του Σαββάτου τόνισε: «Οι όροι του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτοι. Ο παίκτης ήθελε να έρθει, αλλά δεν είναι εφικτό».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανος Φαν΄τ Σχιπ! Τρελή απόφαση για Φορτούνη στην Εθνική - Άφωνοι στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags