Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κορωνοπάρτι: "Σιγουράκι" ο Σεμέδο - Το... τέρας, οι... σωματοφύλακες, η Γλυφάδα - Παίρνει "κεφάλια" ο Μαρινάκης!
| 2020-11-09 18:15:00

"Σιγουράκι" ο Σεμέδο - Το... τέρας, οι... σωματοφύλακες, η Γλυφάδα - Παίρνει "κεφάλια" ο Μαρινάκης!

Του Αδέσποτου
"Σιγουράκι" ο Σεμέδο - Το... τέρας, οι... σωματοφύλακες, η Γλυφάδα - Παίρνει "κεφάλια" ο Μαρινάκης!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Την Δευτέρα λοιπόν, ο Ευάγγελος Μίχος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής κάποιες έξτρα πληροφορίες για το… κορωνοπάρτι σε ξενοδοχείο της Συγγρού, που συμμετείχαν τρεις παίκτες του Ολυμπιακού.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε παρακάτω τι ειπώθηκε!

** Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε η παρουσία του Ρούμπεν Σεμέδο στο κορωνοϊό-πάρτι! Από όταν βγήκε το θέμα όλοι… πόνταραν πως θα είναι μέσα, σε απόδοση 1.20 στις στοιχηματικές.

Πρόκειται για ένα animal party και δεν θεωρείται και πρότυπο του επαγγελματία. Το ξέρουν βέβαια αυτό στον Ολυμπιακό και όλους αυτούς τους μήνες στην Ελλάδα, είχε δώσει κι άλλες αφορμές. Βέβαια, δεν καταλαβαίνει τίποτα στο γήπεδο, είναι… τέρας της φύσης.

** Μαζί με τον Σεμέδο την Κυριακή ήταν και οι δύο… σωματοφύλακές του, οι Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο. Αμφότεροι κάνουν παρέα με τον Πορτογάλο και δεν είναι τυχαίο πως όλοι μένουν στη Γλυφάδα. Άλλωστε, το... πάρτι είχε να κάνει με ανθρώπους από τα Νότια Προάστια που διοργανώνουν διάφορα event

** Και οι τρεις παίκτες, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα βάλουν… βαθιά το χέρι στην τσέπη για την νυχτερινή τους έξοδο σε μία τόσο δύσκολη περίοδο. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν θα μείνει μόνο στα πρόστιμα και θα υπάρξει συνέχεια!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παρέμβαση" Κούγια για το κορωνο-πάρτι! Τα ανατρέπει όλα - Να τι έγινε με τους παίκτες του ΟΣΦΠ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags