Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κορωνοπάρτι: Νέες βόμβες για κορωνοπάρτι! Δεν ήταν μόνο παίκτες του Ολυμπιακού - Πιο πολλά κορίτσια από άνδρες!
| 2020-11-10 17:48:00

Νέες βόμβες για κορωνοπάρτι! Δεν ήταν μόνο παίκτες του Ολυμπιακού - Πιο πολλά κορίτσια από άνδρες!

Του Αδέσποτου
Νέες βόμβες για κορωνοπάρτι! Δεν ήταν μόνο παίκτες του Ολυμπιακού - Πιο πολλά κορίτσια από άνδρες!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Την Τρίτη λοιπόν, ο Ευάγγελος Μίχος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής κάποιες έξτρα πληροφορίες για το… κορωνοπάρτι σε ξενοδοχείο της Συγγρού, που συμμετείχαν τρεις παίκτες του Ολυμπιακού.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε παρακάτω τι ειπώθηκε!

** Λέγεται ότι οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν τρεις, ασχέτως αν το σύστημα του ξενοδοχείου κατέγραψε μόνο τρεις. Ήταν περισσότεροι παίκτες στο κορωνοπάρτι και όχι μόνο από τον Ολυμπιακό!

** Ποια ομάδα έχει πολλούς παίκτες, Έλληνες και ξένους, που μένουν και κάνουν παρέες στη Γλυφάδα; Ο Παναθηναϊκός πάντως δεν είναι!

** Δεν ήταν τυχαίο πάρτι. Στους καλεσμένους, που είχαν κλείσει δωμάτια, οι κοπέλες ήταν περισσότερες από τους άνδρες.

** Ο Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό έχει προσπαθήσει πολύ για να μην… προκαλεί έναν χρόνο τώρα. Ωστόσο, η ανάμιξή του στο πάρτι τα γκρέμισε όλα και τον γύρισε… στα παλιά. Το θέμα με το κορωνοπάρτι πήρε μεγάλες διαστάσεις και εκτός Ελλάδας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η... έκπληξη της χρονιάς - Έρχεται "χρυσή" πώληση Έλληνα άσου από τους Big 4 - Κορυφαίο όνομα!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags