Facebook Pixel Αλέξανδρος Λώλης: Θα "σκοτωθούν" Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!
| 2020-11-11 12:58:00

Αυτός είναι ο "νέος Λάζαρος"! Κλήθηκε άμεσα στην Εθνική - Θα "σκοτωθούν" Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!

Οι Μιχείες
Αυτός είναι ο "νέος Λάζαρος"! Κλήθηκε άμεσα στην Εθνική - Θα "σκοτωθούν" Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!

Έχουμε μπεί σε... international break στο πρωτάθλημα λόγω Εθνικών ομάδων. Ευκαιρία, λοιπόν, να αναδείξουμε αποκλειστικά θέματα και πρόσωπα/ιστορίες που θα γίνουν... θεματάρες και πρωταγωνιστές προσεχώς και εννοώ από τον Γενάρη ως το καλοκαίρι. Μεταγραφικά γαρ και όχι επειδή θα έχει βρεθεί/κυκλοφορήσει το... εμβόλιο για τον κορωνοϊό (αν κι αυτό είναι που καίει όλη την υφήλιο).

Πάμε, λοιπόν, στο... ψωμί μας: οι τελευταίες συμπληρωματικές κλήσεις από τον Γιάννη Γκούμα στην Εθνική Ελπίδων ήταν τρεις και συγκεκριμένα των Σουρλή, Κούτσια και Λώλη. Κι αν το "δεκάρι" του Ολυμπιακού και ο φορ του ΠΑΟΚ είναι λίγο-πολύ γνωστοί και έχουν... διαφημιστεί (ένεκα των ομάδων που αγωνίζονται αλλά και επειδή έχουν... παρελθόν στις Εθνικές ομάδες), ο τρίτος αυτής της "παρέας" είναι ο λιγότερος προβεβλημένος αλλά και με τις πιο ενδιαφέρουσες προϋποθέσεις.



Ο Αλέξανδρος Λώλης είναι 18 χρόνων, από την Ηγουμενίτσα κι αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αριστεροπόδαρος, εξτρέμ, που "συστήθηκε" στο ευρύ ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό την τρέχουσα σεζόν, μέσα από την καλοκουρδισμένη ομάδα του κόουτς Γιαννίκη (αντικειμενικά ο ΠΑΣ χωρίς τα μεγάλα ονόματα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο).

Ο Λώλης παρέδωσε τα πρώτα του διαπιστευτήρια όταν μπήκε αλλαγή και για περίπου 35', στο 2-2 με τον Άρη στο "Βικελίδης". Εκεί όμως, που πραγματικά εντυπωσίασε και έκανε πολλούς (σκάουτς και ομάδες) να... κολλήσουν μαζί του (κάποιοι τον "ερωτεύτηκαν" κιόλας) ήταν στο "διπλό" του ΠΑΣ στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο. 

Έτσι κέρδισε και τη θέση του βασικού αριστερού εξτρέμ στο επόμενο ματς, στα Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά... ατύχησε αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 61' (είπαμε, του 2002 είναι γεννημένος, τον Αύγουστο προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, η απειρία είναι δεδομένη και δικαιολογίσιμη).

Έφταναν, λοιπόν, μόλις 5 συμμετοχές στη Σούπερλιγκα και λιγότερα από συνολικά δύο συμπληρωμένα 90λεπτα, για να προκαλέσει... ντόρο και να σηκώσει... σκόνη ο Αλέξανδρoς Λώλης. Η κλήση του στην Ελπίδων (αν και μικρότερος ηλικιακά, γεννημένος το 2002) δεν αποτελεί απλά το... κερασάκι. Πιστέψτε με...

Στην ελληνική πιάτσα agents (και όχι μόνο) ήδη θεωρείται -μαζί με τον Δημήτρη Πινακά, τον 19χρονο σκόρερ της ΑΕΛ- ως τα δύο νέα, "καυτά" ονόματα απο το εγχώρια αγορά, που μετά το πέρας της φετινής σεζόν θα καθιερωθούν εκτοξεύοντας ενδεχόμενως τη χρηματιστηριακή αξία τους κι απογειώνοντας το ενδιαφέρον από τις μεγάλες ομάδες και το εξωτερικού γι' αυτούς, στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Αλέξανδρός Λώλης ήδη απο τους ειδικούς "φωτογραφίζεται" σαν νέος Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Εξτρέμ με σπουδαία τεχνική και επαφές, καλπασμό με την μπάλα στα πόδια, που συγκλίνει και προς τα μέσα, με ικανότητες στο ένας εναντιον ενός.

Κοινώς είναι ένας πολύ ταλαντούχος που τον βλέπεις και λες πως αυτός μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αν μάλιστα λόγω κορωνοϊού δεν είχε σταματήσει ουσιαστικά το... live scouting  θα ήταν βέβαιο πως για χάρη του Λώλη θα έκαναν "παρέλαση" από τα ματς του ΠΑΣ απεσταλμένοι ξένων ομάδων!

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως ήδη το όνομά του έχει "τσεκαριστεί" κι απασχολήσει Ολυμπιακό, ΠΑOΚ και AΕΚ. Και ακόμη είναι στην αρχή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Toν... γράπωσε ο Μαρτίνς στο Ρέντη! Άγριο "στρίμωγμα" σε ξένο άσο - Ζήτησε συγγνώμη... γονατιστός


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags