Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Χαμός για τον "Μαυροπάνο" του Αλέξη Κούγια!
| 2020-11-12 14:48:00

Χαμός για τον "Μαυροπάνο" του Κούγια! Δεν ακύρωσε... Σαββίδη - Τον "έχει" ο Ολυμπιακός αλλά...

GOALάρες by Εvaggelistis
Χαμός για τον "Μαυροπάνο" του Κούγια! Δεν ακύρωσε... Σαββίδη - Τον "έχει" ο Ολυμπιακός αλλά...

Ο "Κόκκινος Πρωταθλητής" αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός "σκανάρει" την περίπτωση του Δημήτρη Πινακά της ΑΕΛ.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον "σκύλο" υποστήριξε πως δεν θα πουλήσει ντε φάκτο τον Πινακά στον Μαρινάκη κι ας είναι φίλος του, αλλά και πως είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση (δηλαδή, σε ελεύθερη μετάφραση κι από τον... Ιβάν Σαββίδη, εφόσον προέκυπτε, αφού ο Αλαφούζος δεν μπορεί και με τον Μελισσανίδη υπάρχει τεράστια κόντρα). 

Προτιμώντας σαφώς να τον δώσει στο εξωτερικό εκτιμώντας πως θα υπάρξει έτσι μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για την AΕΛ και ικανοποιώντας το όραμά του να αναδέιξει και να πουλήσει τον δικό του... Μαυροπάνο! Ο κορυφαίος Έλληνας ποινικολόγος υποστήριξε, επίσης, ότι ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ξένη ομάδα για τον 19χρονο επιθετικό...



Πάμε τώρα στο δικό μας ρεποράζ: το ονομά του Πινακά όντως παίζει πλέον δυνατά στη διεθνή πιάτσα σκάουτς. Μπορεί να μην υφίσταται -λόγω κορωνοϊού- το λάιβ σκάουτινγκ αλλά υπάρχουν άνθρωποι/επαγγελματίες και ομάδες στο εξωτερικό που παρακολουθούν επισταμένα την ελληνική Σούπερλιγκ μέσω της... τεχνολογίας και το "φαινόμενο Πινακάς" δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Με 4 γκολ, όντας δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα και με μόλις 3 ματς ως βασικός στην ομάδα των Κούγια - Γρηγορίου, ο 19χρονος Πινακάς τραβάει την προσοχή και κάνει γκελ στους ξένους. 

Μπορεί στην ΑΕΛ να χρησιμοποιείται ως φουνταριστός αλλά στις πιάτσες τον θεωρούν βασικά... εννιαμισάρι! Ούτε δεκάρι, ούτε εννιάρι δηλαδή αλλά για να παίζει πίσω απο τον στράικερ ενώ η πρόσφατη κλήση του Πινακά στην Εθνική Ελπίδων έκανε κόμη πιο ελκυστικό το "πακέτο" του.

Ολλανδία, Αυστρία, Γερμανία και Ιταλία τέσσερις χώρες από τις οποίες τα ραντάρ συγκεκριμένων ομάδων είναι στραμένα πάνω στον Δημήτρη Πινακά. Για παράδειγμα, από τη Σέριε Α' Ουντινέζε, Τζένοα, Τορίνο και Λάτσιο και γνωρίζουν τον νεαρο Λαρισαίο άσο και τον "σκανάρουν" ήδη ή θα τον κάνουν στη συνέχεια!



Απο εκεί και πέρα, αν και εφόσον στον Ολυμπιακό αποφασίσουν πως ο Δημήτρης Πινακάς έχει την προοπτική να παίξει σε μια μεγάλη ομαδα, δύσκολα θα του... ξεφύγει. Κοινώς θα βρεθει η φόρμουλα συμφωνίας με τον Κούγια. 

Μέχρι τότε όμως, οι "ερυθρόλευκοι" θα παρακολουθούν την εξέλιξη και κυρίως τη διάρκεια του Πινακά. Είναι αλήθεια πως ο ταλαντούχος επιθετικός δεν ήταν άγνωστος στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού τις προηγούμενες σεζόν αλλά φέτος κάνει το εντυπωσιακό ξεπέταγμά του. Θα πρέπει, λοιπόν, να ελεγχθεί για να μην αποδειχθεί... φωτοβολίδα.

Ο Oλυμπιακός παραδοσιακά για ό,τι πιο ταλαντούχο, που κάνει θόρυβο και ξεχωρίζει στην ελληνική πικράτεια ενδιαφέρεται/κινείται. Και ο Πινακάς δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. 

Απο την άλλη βέβαια ο Oλυμπιακός έχει ήδη επενδύσει σε αρκετούς πιτσιρικάδες που αγωνίζονται στις θέσεις του Πινακά και περιμένουν τη σειρά τους, να πάρουν την ευκαιρία τους, είτε απο την Ακαδημία, είτε παίζοντας ως δανεικοί.

Στο δια ταύτα η υπόθεση Πινακά έχει... μέλλον και δεν έχουμε μπει ακόμη στο "ψητό". Αν ο 19χρονος επιθετικός συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και με την ίδια παραγωγικότητα, τότε το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει διεθνές... μεταγραφικό σήριαλ για χάρη του. Ας κάνουμε, λοιπόν, υπομονή αφού ακόμη είναι πολύ νωρίς για εξελίξεις. Απλά τώρα "χτίζεται" το προφίλ του και όχι μόνο... αγωνιστικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασαν "μεταγραφές" στον Ολυμπιακό! Αριστερός μπακ και μέσος - Επιλογές Μαρτίνς!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags