Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο πρόβλημα για Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ! «Κόβεται» η μεταγραφή
| 2020-11-12 15:37:00

Νέο πρόβλημα για Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ! «Κόβεται» η μεταγραφή

Sportdog Team
Νέο πρόβλημα για Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ! «Κόβεται» η μεταγραφή

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ. Ο Λέο Ζαμπά αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και τις επόμενες μέρες θα φανεί από την πορεία της κατάστασής του το ακριβώς πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Ενέα Μιχάι που από εκεί συνεχίζει την αποκατάστασή του, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης συνέχισε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο.

Το πρόβλημα με τον Ζαμπά είναι ακόμα σημαντικό. Και αυτό γιατί όπως μεταφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος και το τετραήμερο ρεπό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ώστε να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας των ελληνικών και ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας δίνει το περιθώριο στον προπονητή Πάμπλο Γκαρσία να κάνει συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που απέμειναν στη Θεσσαλονίκη αλλά και να προσδιορίσει τους άμεσους σχεδιασμούς του για τη συνέχεια.

Ένας από τους βασικούς στόχους του 43χρονου τεχνικού είναι η αξιοποίηση του συνόλου του έμψυχου υλικού του ΠΑΟΚ και κατ΄ επέκταση η αξιοποίηση του Λέο Ζαμπά, του βραζιλιάνου επιθετικού που έχει μείνει εκτός σχεδιασμών από τον προκάτοχό του Άμπελ Φερέιρα.

Για να συμβεί αυτό έπρεπε ο παίκτης να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, καθώς έχασε αρκετές από τις προπονήσεις στην αρχή της περιόδου αλλά και να δείξει τον ζήλο των πρώτων χρόνων του στον ΠΑΟΚ αξιοποιώντας τα εξαιρετικά του προτερήματα.

Ωστόσο ο παίκτης συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις κάτι που δημιουργεί περισσότερο προβληματισμό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags