Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έκλεισε αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός, έχασε Έλληνα παικταρά - Τι "παίζει" με Μολέδο
| 2020-11-13 18:22:00

Έκλεισε αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός, έχασε Έλληνα παικταρά - Τι "παίζει" με Μολέδο

Του Αδέσποτου
Έκλεισε αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός, έχασε Έλληνα παικταρά - Τι "παίζει" με Μολέδο

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Παρασκευής υπήρξε αναφορά στο θέμα του Ροντρίγκο Μολέδο και στα σενάρια επιστροφής στον Παναθηναϊκό, στα σενάρια για τον Ματέους Ρέις και αποκάλυψη για το πώς χάθηκε ο Γιώργος Κυριακόπουλος από τον Ολυμπιακό!

** Μη τρελαίνεστε με τα κορωνοπάρτι. Στην Αγγλία είναι μαθημένοι σε αυτά και εφόσον στη Λίβερπουλ προκριθεί η λύση Ρούμπεν Σεμέδο, δεν πρόκειται να χαλάσει η μεταγραφή για όσα έγιναν στο ξενοδοχείο τις προηγούμενες ημέρες.

** Στην Πορτογαλία το έχουν… σίγουρο για τον Ματέους Ρέις και την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον ήθελε φέτος, όμως δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τη Ρίο Άβε και έτσι ήρθε ως δανεικός ο Βινάγκρε. Ο Ρέις πάντως, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, επιμένει για το Λιμάνι και για αυτό απέρριψε και πρόταση από Ρωσία. Έχει συμφωνήσει να έρθει στον Ολυμπιακό, του χρόνου που μένει ελεύθερος. Τον Γενάρη βέβαια μπορεί να κάνει κίνηση ο Ολυμπιακός, ώστε να… τρέξει την υπόθεση.

** Το όνομά του… ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα. O Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία του για τον Κυριακόπουλο όταν έπαιζε ακόμα στον Αστέρα. Τότε τον ήθελε πάρα πολύ ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης και ήταν θετικός και ο Φρανσουά Μοντέστο. Τώρα ο αριστερός μπακ θα πάρει μεταγραφή είτε σε άλλη ομάδα στην Ιταλία είτε κάπου στο εξωτερικό. Ελλάδα πάντως δεν γυρίζει!

** Έχει άλλες προτεραιότητες ο Παναθηναϊκός από τον Ροντρίγκο Μολέδο που γράφτηκε. Ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Πρασίνων και αυτό φάνηκε και με την ανανέωση του Σένκεφελντ, ενώ υπάρχουν ακόμα στο ρόστερ οι Βέλεθ, Πούγγουρας και Μαυρομάτης.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή της 10ετίας στον Ολυμπιακό - "Σπρώχνει" 7 εκατ. ο Μαρινάκης - Μεγάλο deal για παικταρά!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags