Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης: "Κοντά στην αποχώρηση ο Ράμος"
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-15 03:35:00

"Σκάει" αποχώρηση που θα κάνει... μπαμ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Sportdog Team
"Σκάει" αποχώρηση που θα κάνει... μπαμ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο ελληνικός λαός λέει: όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Για μια ακόμη μέρα ο Τύπος της Ισπανίας ασχολείται με τον Σέρχιο Ράμος. Το μέλλον του εμβληματικού αρχηγού της Ρεάλ παραμένει αμφίβολο κι ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. 

Η «βασίλισσα» εν μέσω κορονοϊού θέλει να τον κρατήσει, αλλά με μία μείωση μισθού της τάξης το 20%. Ακόμα ένα σημείο που διαφωνούν οι δύο πλευρές είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου με την Ρεάλ να θέλει μονοετές. 

Ο Ράμος δεν συζητάει σε καμία περίπτωση, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, επέκταση ενός έτους και παράλληλα είναι αρνητικός και στη μείωση αποδοχών. Μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν να είχε δηλώσει ότι θέλει να μείνει για πάντα στη Μαδρίτη ο «αρχηγός», αλλά αν δεν αλλάξουν οι καταστάσεις αυτό δεν θα συμβεί. 
Ηδη πολλές ομάδες έχουν εκφράσει έντονα ενδιαφέρον. Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι καλοβλέπουν την περίπτωση του Ισπανού, ενώ έχει και πρόταση από την Αμερική.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν ο... καπνός από τα δημοσιεύματα των Ισπανών θα εξελιχθεί σε φωτιά και θα πει ο Ράμος το μεγάλο... αντίο. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags