Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σήκωσε μανίκια ο Ρέμπε - Αυτό του ζήτησε ο Γκαρσία
| 2020-11-14 19:20:00

Σήκωσε μανίκια ο Ρέμπε - Αυτό του ζήτησε ο Γκαρσία - "Σκάνε" μεταγραφές στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Σήκωσε μανίκια ο Ρέμπε - Αυτό του ζήτησε ο Γκαρσία - "Σκάνε" μεταγραφές στον ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Η προτεραιότητα του Ολαφ Ρέμπε είναι να «σκανάρει» όλο το ρόστερ ώστε να σχηματίσει μια ασφαλή εικόνα για κάθε παίκτη του από τη στιγμή που πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος.

Η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον Γκαρσία καθώς στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς, σημείωσε πως ενόψει της μεταγραφικής περιόδου πρέπει πρώτα να διαπιστώσει τις ανάγκες που έχει η ομάδα και να κάνει την εισήγηση του.

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής της ομάδας, ο Ολαφ Ρέμπε ήδη μαζί με το τμήμα σκάουτινγ της ομάδας έχει πιάσει δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση.

Μέσω του δικτύου και του σχετικού σχεδίου που έχει εκπονήσει (λειτούργησε και στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού) εξετάζει και ξεχωρίζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών σε κάθε θέση ώστε όταν ο Γκαρσία είναι σε θέση να του ζητήσει παίκτες για συγκεκριμένες θέσεις να έχει κάνει ήδη την προεργασία. Ψηλά στη λίστα του Ρέμπε είναι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης και είναι δεξιοπόδαροι.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags