Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός - ΠΑΟ: Αραούχο αντί Ολιβέιρα - Φαβορί ο Σεμέδο
| 2020-11-14 21:00:00

Αραούχο αντί Ολιβέιρα - Φαβορί ο Σεμέδο - Πώς έπεισαν τον Σένκεφελντ - Ούτε αγγλικά ο Λοβέρα!

Οι Μιχείες
Αραούχο αντί Ολιβέιρα - Φαβορί ο Σεμέδο - Πώς έπεισαν τον Σένκεφελντ - Ούτε αγγλικά ο Λοβέρα!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός - ΠΑΟ: Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89.

Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

Διαβάστε τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή ο Ευάγγελος Μίχος:

*Το μέλλον του Ολιβέιρα είναι ανοικτό παρά τις διαβεβαιώσεις της ΑΕΚ ότι ο παίκτης θέλει να ανανεώσει, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο. Άλλωστε, οι καθαρές ετήσιες αποδοχές του Πορτογάλου κυμαίνονται στο 1,1 εκατομμύριο ευρώ και για να ανανεώσει ο Ολιβέιρα θα πρέπει να συμβιβαστεί με ένα ποσό κοντά στις 600-700.000 ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων. Στην Ένωση επιμένουν ότι τα όσα υποστηρίζουν δεν είναι μόνο για τυπικούς λόγους και ότι κάθε άλλο παρά απίθανο είναι να πέσουν υπογραφές με τον Ολιβέιρα, ενώ και ο ίδιος φέρεται να έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να παραμείνει. Πάντως, πολλοί στην ΑΕΚ θα προτιμούσαν τον Αραούχο αντί για τον Πορτογάλο...

*Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Ρούμπεν Σεμέδο είναι υπαρκτό και έντονο, αλλά ο άσος του Ολυμπιακού δεν παίζει μόνος του, αφού ο Γιούργκεν Κλοπ αρέσκεται να ψωνίζει από τη Γερμανία. Η αγγλική ομάδα τσεκάρει στόπερ από τη Bundesliga, με τοπ στόχους τον Νταγιότ Ουπαμεκανό της Λειψίας και τον Ντάβιντ Αλάμπα της Μπάγερν. Θεωρώ όμως ότι αυτοί είναι απίθανο να μετακινηθούν στη Λίβερπουλ τον Γενάρη, γεγονός που δίνει περισσότερες ελπίδες στον Σεμέδο.

*Οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Μπαρτ Σένκεφελντ είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, αλλά ο τότε τεχνικός διεθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, ήρθε σε κόντρα με έναν εκ των εκπροσώπων του Ολλανδού και οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν και πάλι από την πλευρά του Αλαφούζου και ο στόπερ του Τριφυλλιού ανανέωσε για δύο χρόνια. Ο Σένκεφελντ είχε θέμα με το συμβόλαιο των 200.000 ευρώ που απολάμβανε και είχε ζητήσει τις υψηλότερες αποδοχές μεταξύ των αμυντικών του Παναθηναϊκού, θεωρώντας ότι είναι ο ηγέτης της άμυνας. Ο Φραν Βέλεθ παίρνει περίπου 320.000 ευρώ τον χρόνο, συνεπώς ο Ολλανδός έπρεπε να υπογράψει με περισσότερα και αυτό συνέβη. Η νέα συμφωνία προβλέπει καθαρές αποδοχές 350.000 ευρώ αλλά με τα μπόνους μπορεί να ξεπεράσει τις 400.000. Ο στόπερ του Τριφυλλιού αρχικά ζητούσε τουλάχιστον 450.000 ευρώ και δεν κατέβαινε, αλλά η χρυσή τομή βρέθηκε με ένα τρικ από την πλευρά του Αλαφούζου. Ποιο ήταν αυτό; Ότι έπεισε τον Σένκεφελντ να υπογράψει εφαρμόζοντας αναπροσαρμογή του συμβολαίου από τώρα και όχι μετά τη λήξη της υπάρχουσας συμφωνίας, το καλοκαίρι του 2021. Δηλαδή επί της ουσίας ο παίκτης θα πάρει χρήματα και αναδρομικά.

*Δε νομίζω ότι θα υπάρξει θέμα Κώτσιρα στον ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει στη θέση του δεξιού μπακ τους Ροντρίγκο και Βιεϊρίνια, αλλά και το δικό του παιδί, τον Λύρατζη, στον οποίο θέλει να δώσει ευκαιρίες.

*Ο Μπρούνο δεν έπαιξε στο φιλικό με τον Ατρόμητο για πειθαρχικούς λόγους εξαιτίας της παρουσίας του στο κορωνοπάρτι, αλλά η απουσία του Λοβέρα είναι διαφορετική περίπτωση. Ο Αργεντινός αποτέλεσε επιλογή του Μαρτίνς πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά τον έχει απογοητεύσει. Όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και επειδή τόσο καιρό βρίσκεται στην ομάδα και δεν έχει μάθει αγγλικά. Έπαιξε ρόλο και η υπόθεση με το "ναυάγιο" της μεταγραφής στη Βάσκο Ντα Γκάμα, καθώς ο πατέρας του παίκτη πίεσε για να γίνει το deal. Όμως ο Μαρτίνς έχει αποδείξει ότι δεν... μασάει από τέτοια και ο Ολυμπιακός δεν συναίνεσε στη μεταγραφή. Ο Λοβέρα του έχει βγει ατίθασος και ο Πορτογάλος τεχνικός κάνει ό,τι μπορεί για να τον τιθασεύσει.

*Θύμα του κορωνοϊού έπεσε και ένας εκ των δύο Ελλήνων της Μίλαν, ο Φώτης Ψεύτης, που βρέθηκε θετικός την περασμένη εβδομάδα. Αντιθέτως, ο έτερος Έλληνας της ομάδας, ο Νίκος Μιχελής, δεν έχει κολλήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπαμ" στον Ολυμπιακό από το πουθενά - Θα πάθει πλάκα ο Σεμέδο - Στόπερ-θηρίο στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags