Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Τι θα κάνει έξαλλο τον Μελισσανίδη και η... επιστροφή Δώνη
| 2020-11-18 11:06:00

Απίστευτο: "Τελειώνει" τον Φαν’τ Σιπ ο... - "Eπιστροφή" Δώνη στον ΠΑΟ! - Μην το μάθει ο Τίγρης αυτό!

Οι Μιχείες
Απίστευτο: "Τελειώνει" τον Φαν’τ Σιπ ο... - "Eπιστροφή" Δώνη στον ΠΑΟ! - Μην το μάθει ο Τίγρης αυτό!

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ το ποιοτικό επίπεδο της Εθνικής Ελλάδας από του Κώστα Φορτούνη. Αυτό του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιρικού δημιουργού είναι υψηλότερο. Και όμως, ο Φαν Σιπ δείχνει μέχρι τώρα πως δεν θεωρεί βασικό κι αναντικατάστατο τον Φορτούνη, με την έννοια πως δεν τον θέλει πάντα στην αρχική ενδεκάδα. Ο Κώστας όμως, από την πλευρά του, με τη συμπεριφορά του, αγωνιστική κι εξωαγωνιστική, δείχνει πόσο γουστάρει να αποτελεί μέλος αυτής της ομάδας. Ο αποψινός αγώνας είναι όμως, τελικός. Τόσο για την άνοδο κατηγορίας της "γαλανόλευκης" στο Nations League, όσο και για να υπάρχει κάποια προοπτική για το Μουντιάλ το Κατάρ. Κατά συνέπεια το ματς κόντρα στη Σλοβενία είναι κομμένο και ραμμένο για τα μέτρα του Κώστα Φορτούνη. Είναι για τους μεγάλους παίκτες δηλαδή... Και πώς τα φέρνει η μοίρα: από τα .. κέφια του Φορτούνη θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον του Τζον Φαν Σιπ στην Εθνική Ελλάδας. Γιατί ένας αποκλεισμός, πόσο μάλλον και με ήττα, πιθανότατα να κοστίσει στον Ολλανδό τη θέση του!

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού πως ο Αλαφούζος αποφάσισε να μην προχωρήσει στον ορισμό γενικού αρχηγού ή στην πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή. Κάτι που σημαίνει πως ο 67χρονος Λάζλο Μπόλονι παραμένει με υπερεξουσίες/υπεραμοδιότητες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι μόνο ως προς το αγωνιστικό κομμάτι του. Βέβαια όπως έχει αποδείξει ακόμη και το πρόσφατο παρελθόν, με ιδιοκτήτη τον Αλαφούζο για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος κι... ασφαλής για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απλά να πει κάποιος στον Μπόλονι ότι ο "Μίστερ Σκάι", όταν "έφαγε" τον Νίκο Νταμπίζα είχε πει στον Γιώργο Δώνη πως θέλει να είνα και προπονητής και τεχνικός διευθυντής, δηλαδή μάνατζερ στα πρότυπα των αγγλικών ποδοσφαιρικών ομάδων. Και το έκανε για δυο, τρεις μήνες μέχρι που προέκυψε ο "έρωτάς" του με τον Τσάβι Ρόκα και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το διαζύγιο με τον Δώνη. Και όπως έχει δείξει το παρελθόν, είδικά στον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου, η ιστορία επαναλαμβάνεται!

ΔΙΑΒΑΖΩ τις τελευταίες ημέρες στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ (και όχι μόνο) πως κινείται ήδη για την απόκτηση βασικά δεξιού μπακ αλλά κοιτάζει και για αριστερό. Άρχισε δε και η σχετική ονοματολογία. Προφανώς δεν είναι... ατομική πρωτοβουλία, δηλαδή "έργο Ιβιτς", αλλά σε συζήτηση με τον Καρέρα που έχει ανάγκη από μπακ που θα είναι ισορροπημένα καλοί και στα 3/3 του γηπέδου. Οι Μπακάκης/Παουλίνιο υστερούν στο τριίο 3ο, ο Βασιλαντωνόπουλος στο πρώτο. Ο Ινσούα είναι καλύτερος ανασταλτικά από τον Λόπες που είναι καλύτερος επιθετικά ενώ ο 17χρονος Μιτάι άπειρος. Το ζητούμενο είναι αλλού όμως: πως η AΕΚ ψάχνει τώρα δεξιό κι αριστερό μπακ για τον Γενάρη, όταν υπάρχουν τέσσερις (Μπακάκης, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Ραντόγια) και τρεις (Ινσούα, Ελντερ Λόπες, Μιτάι) αντίστοιχα. Και μόνο των δύο Πορτογάλων τελειώνουν τα συμβόλαια το καλοκαίρι, άρα θα πρέπει να τα σπάσουν και να αποζημιωθούν. Κάτι που παραδοσιακά δεν αρέσει καθόλου στον Δημήτρη Μελισσανίδη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκαριστικό αυτό που γράφτηκε σήμερα για την ΑΕΚ - "Έγκλημα" αν το κάνουν - Πετούν λευκή πετσέτα;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags