Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ξέσπασμα Σούλη για τη δήλωση του Φαν’τ Σιπ!
| 2020-11-19 12:02:00

Ξέσπασμα Σούλη για τη δήλωση Φαν’τ Σιπ: "Δεν το λες αυτό το πράγμα! Έχουμε πάρει ολόκληρο Euro"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ξέσπασμα Σούλη για τη δήλωση Φαν’τ Σιπ: "Δεν το λες αυτό το πράγμα! Έχουμε πάρει ολόκληρο Euro"

"Όταν χρειάζεσαι τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζεις". Τάδε έφη Σούλης Παπαδόπουλος για την ισοπαλία της Εθνικής με τη Σλοβενία και την παραμονή στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο sportdog για την αποτυχία του ομοσπονδιακού συγκροτήματος στο Nations League, ενώ όσον αφορά το μέλλον του Φαν'τ Σιπ δήλωσε με νόημα, ότι όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις απουσίες των πρωτοκλασάτων παικτών και έκανε λόγο για ενότητα.

Ποια γεύση σας άφησε η Εθνική στο Nations League και από το παιχνίδι με τη Σλoβενία;

"Ήταν μεγάλη ευκαιρία με αυτές τις ομάδες να περάσει. Νομίζω ότι άλλες χρονιές δεν θα συζητούσαμε καν ότι θα περνούσαμε. Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, ήμασταν καλοί, το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ. Όταν χρειάζεσαι τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζεις. Θα μπορούσε να κερδίσει. Το γεγονός ότι έχουμε δεχτεί ένα γκολ αλλά βγήκαμε δεύτεροι αφήνει πικρή γεύση. Βάσει του γκρουπ δυναμικότητας αυτό δεν είναι επιτυχία".

Έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για το μέλλον του Φαν'τ Σιπ. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει;

"Άλλοι είναι αρμόδιοι για αυτήν την απόφαση. Όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα. Αν είχε μπει ένα γκολ δεν θα το συζητάγαμε αυτό τώρα".

Ποιοι παίκτες δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας; Υπάρχουν παίκτες έμπειροι που δεν τους κάλεσε ο Ολλανδός... Πρέπει να επιστρέψουν;

"Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα για τους παίκτες που δεν κλήθηκαν και παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ξέρουμε για ποιους συζητάμε. Πρέπει να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν βάζοντας πάνω απ' όλα το καλό της Εθνικής. Γιατί η ομάδα είναι κάτι ιερό. Υπερασπίζεσαι τη σημαία της πατρίδας σου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε τέτοιους παίκτες έξω. Αλλά και αυτοί να σέβονται την ιεραρχία. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι".

Υπήρξε κάτι που δεν σας άρεσε στο χθεσινό ματς;

"Δεν μου άρεσε το ότι βγήκε ο Φαν'τ Σιπ και δήλωνε ευχαριστημένος. Ο κόσμος ήταν στενοχωρημένος. Η Ελλάδα, χωρίς να θέλω να μειώσω τον αντίπαλο, δεν έπαιζε με Ισπανία ή Πορτογαλία. Όταν έχεις πάρει ως ομάδα το Euro, δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες ότι είσαι ευχαριστημένος. Έπαιζες μέσα στο σπίτι σου και δεν πήρε νίκη. Μπορούσε να πει ότι προσπάθησε. Θα το καταλάβαινα. Άρα είναι λες και έβαλε ταβάνι, ότι είμαστε εκεί, σε αυτό το γκρουπ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags