Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έξαλλοι στον Ολυμπιακό μετά τις τελευταίες εξελίξεις - "Παράλογη απόφαση..."
| 2020-11-19 17:34:00

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό μετά τις τελευταίες εξελίξεις - "Παράλογη απόφαση..."

Sportdog Team
Έξαλλοι στον Ολυμπιακό μετά τις τελευταίες εξελίξεις - "Παράλογη απόφαση..."

Ολυμπιακός: Δημόσια αντίδραση από τον Ολυμπιακό μέσω της Λίνας Σουλούκου για τους αγώνες των εθνικών ομάδων εν μέσω πανδημίας.

Ο Ολυμπιακός έχασε τον Ελ Αραμπί και τον Χασάν με κορονοϊό, ενώ οι δύο επιθετικοί ήταν ενσωματωμένοι στις εθνικές τους ομάδες. Η γενική διευθύντρια των “ερυθρόλευκων”, Λίνα Σουλούκου, εξέφρασε τον εκνευρισμό που επικρατεί στην ομάδα σχετικά με την απόφαση να διεξάγονται αγώνες εθνικών ομάδων στην κορύφωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο ελληνικός σύλλογος δεν θα έχει τους επιθετικούς του στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (21/11) για το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκτός απο Αραμπί και Χασάν, έχασε και τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό ορθό μηριαίο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2-3 εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, η Λίνα Σουλούκου έγραψε στο instagram: “Όλα τα clubs της Ευρώπης επενδύουν τεράστια ποσά για να κρατούν τους ποδοσφαιριστές τους ασφαλείς, αλλά δυστυχώς συνεχίζουν να έχουν απώλειες λόγω της παράλογης απόφασης να διεξάγονται αγώνες των Εθνικών ομάδων στην κορύφωση της Πανδημίας”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags