Facebook Pixel Ολυμπιακός - Εθνική Ελλάδας: Τι έγινε με Εθνική και Καραϊσκάκη - Έκπληξη με τον αντι-Βαλμπουενά - Έκρηξη για Μαχλά! (audio)
| 2020-11-19 20:10:00

Τι έγινε με Εθνική και Καραϊσκάκη - Έκπληξη με τον αντι-Βαλμπουενά - Έκρηξη για Μαχλά! (audio)

Του Αδέσποτου
Τι έγινε με Εθνική και Καραϊσκάκη - Έκπληξη με τον αντι-Βαλμπουενά - Έκρηξη για Μαχλά! (audio)

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Την Πέμπτη λοιπόν, στην εκπομπή συζήτησαν για τους λόγους που δεν επιστρέφει η Εθνική στο Γ. Καραϊσκάκης, αλλά και ποια θα είναι η 11αδα του Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετά τα τελευταία προβλήματα με Ελ Αραμπί, Χασάν και Βαλμπουενά. Βέβαια… όλα τα λεφτά ήταν το ξέσπασμα του Ευάγγελου Μίχου μετά τις δηλώσεις του Νίκου Μαχλά για την Εθνική Ελλάδας!

Αναλυτικά...

** Οι παίκτες της Εθνικής δεν ήθελαν να φύγει η Εθνική από το Καραϊσκάκη. Υπήρχε όμως η κόντρα της ΕΠΟ με τον Ολυμπιακό και έφτασαν στα άκρα. Θυμίζουμε ότι η νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας, είχε υποστηριχτεί από τους Μελισσανίδη – Σαββίδη και Αλαφούζο.

Φυσικά, υπήρχε και εκείνο το χοντρό επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό ενός φιλάθλου μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης, σε ματς της Εθνικής, όταν είχε πάει στη Θύρα 7 με φανέλα του Παναθηναϊκού. Είναι βέβαια μία υπόθεση με πολύ παρασκήνιο, γιατί κάποιοι έλεγαν και επιμένουν πως ήταν… σαμποτάζ!

** Μετά τους Ελ Αραμπί και Χασάν, ο Μαρτίνς… έχασε και τον Βαλμπουενά για το ντέρμπι του Σαββάτου στο Φάληρο με τον Παναθηναϊκό. Τώρα λοιπόν είναι η μεγάλη ευκαιρία του Κώστα Φορτούνη, ώστε να παίξει στη φυσική του θέση.

Όσον αφορά την 11αδα του ντέρμπι, ο Πορτογάλος κόουτς πρέπει να αποφασίσει για τον επιθετικό και τα ονόματα που… παίζουν είναι του Φορτούνη, του Σουντανί και του Κάιπερς. Επίσης, ερωτηματικό είναι και ο αντι-Βαλμπουενά, καθώς εάν ο «Φόρτου» είναι στην επίθεση, δεν αποκλείεται να δούμε σε αυτή τη θέση τον Πέπε. Πάντα βέβαια υπάρχει και το σενάριο των τριών χαφ με τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά και Καμαρά. Όλα ανοικτά αυτή τη στιγμή στο Λιμάνι!

** Ο Νίκος Μαχλάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη, σχολιάζοντας όσους κάνουν κριτική στην Εθνική Ελλάδας τόνισε μεταξύ άλλων: «Η κριτική είναι από συγκεκριμένους δημοσιογράφους που φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν το τι συμβαίνει. Η Εθνική πάει να ξεκινήσει κάτι καλό μετά από έξι χρόνια, έχουμε παιδιά που ούτε τα ξέραμε και δείχνουν καλό πρόσωπο. Τώρα άρχισε κάτι διαφορετικό και προσπαθούν να το μειώσουν. Είναι μίζεροι αυτοί οι άνθρωποι και δεν καταλαβαίνουν ποδόσφαιρο. Χθες μπορούσαμε να το πάρουμε το ματς, αλλά δεν σκοράραμε. Είχαμε αντίπαλο την Σλοβενία του Όμπλακ και του Ίλισιτς. Λες και είμαστε η Βραζιλία και έχουμε πέσει πολύ. Υπάρχει σκοπιμότητα σε όλο αυτό από συγκεκριμένα Μέσα. Με κάνουν να αηδιάζω με την συμπεριφορά τους»!  Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ

Ο Ευάγγελος Μίχος σχολιάζοντας την τοποθέτηση του παλαίμαχου άσο, ανέφερε στον… αέρα του Alpha 9.89: «Δεν είναι μεγαθήριο η Σλοβενία! Και η Εθνική έχει Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Σιόβα και καλούς τερματοφύλακες που δεν είναι Όμπλακ, αλλά είναι καλοί. Κι έχουμε και Φορτούνη, που για εμένα είναι καλύτερος του Ίλισιτς, άσχετα αν δεν παίζει. Τι είναι η Σλοβενία; Και αήττητοι σε έναν όμιλο με Μολδαβία, το αδιάφορο Κόσσοβο και την Σλοβενία που κάνει ανανέωση. Άλλο αήττητο σε έναν όμιλο και άλλο πόσες νίκες έχει κάνει η ομάδα.

Και είναι κρίμα για έναν παλαίμαχο παίκτη όπως ο Μαχλάς, να απαξιώνει το παρελθόν αυτής της ομάδας. Γιατί αυτή η Εθνική έχει κάνει ένα θαύμα με τον Ότο Ρεχάγκελ το 2004, που όμοιό του ήταν μόνο το πρωτάθλημα της Λέστερ. Και μετά την κατάκτηση του Euro είχαμε συμμετοχές και παρουσίες σε Μουντιάλ. Ντροπιαστική ήταν η παρουσία της Εθνικής του Νίκου Μαχλά στο Μουντιάλ το 1994. Και όλα αυτά που είχαν γίνει τότε στην Αμερική!

Μετά η συμμετοχή των παιδιών σε διοργανώσεις με Ρεχάγκελ και Σάντος είναι οι ένδοξες στιγμές της Εθνικής. Και είναι κρίμα για έναν ποδοσφαιριστή να λέει πως καμία Εθνική, πλην από αυτής του Φαν’τ Σιπ δεν έπαιζαν μπάλα. Ας θυμηθούμε ποιος αντιπάλους είχαν! Και τότε, αυτά τα παιδιά, έκαναν φιλάθλους της Εθνικής μέσα από τις επιτυχίες τους. Αν είναι δυνατόν να συγκρίνονται εκείνες οι ομάδες, με τη σημερινή…».

Ακούστε το… ξέσπασμα του Ευάγγελου Μίχου για τη συνέντευξη του Νίκου Μαχλά ΕΔΩ μετά το 35.00!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργισμένος ο Μαρινάκης - Έξαλλος με όσα έγιναν στον Ολυμπιακό - Δεν θα το αφήσει έτσι!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags