Facebook Pixel Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης: Ματσάρα και... μοιρασιά για Ατρόμητο και Απόλλωνα - Δύο γκολ "δώρο" και δύο πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-21 19:18:00

Ματσάρα και... μοιρασιά για Ατρόμητο και Απόλλωνα - Δύο γκολ "δώρο" και δύο πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ματσάρα και... μοιρασιά για Ατρόμητο και Απόλλωνα - Δύο γκολ "δώρο" και δύο πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης: Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε δύο φορές με τις άστοχες εξόδους του Γιαννιώτη, όμως ο Μανούσος με δύο γκολ από την... βούλα του πέναλτι (το 2ο αμφισβητήθηκε) έσωσε τον βαθμό για τον Ατρόμητο (2-2). Φατιόν και Ιωαννίδης οι σκόρερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» που έχει πολλά παράπονα από τον Τζήλο.

Συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο ένταση στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα να έρχονται ισόπαλοι 2-2. Φατιόν και Ιωαννίδης έδωσαν δύο φορές προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ο Μανούσος με δύο πέναλτι ισοφάρισε.

Έτσι έπαιξαν

Ο Νταμίρ Κάναντι συνέχισε με τέσσερις στην άμυνα όπως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Γιαννιώτης ήταν κάτι από το τέρμα, έχοντας μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Γκάλο, Γούτα, Γκαλβάο, Κιβρακίδη. Αμυντικοί μέσοι ήταν ο Σάλομον με τον Χαρίση, Δεξί εξτρέμ ο Χριστοδουλόπουλος, αριστερό ο Μανούσος, ενώ ο Κωτσόπουλος βρέθηκε λίγο πιο πίσω από τον Μάτιτς που ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε την ομάδα του με 3-4-3. Ο Βέρχουλστ ήταν στο τέρμα, με τριάδα στην άμυνα τους Ντομίνγκες, Λισγάρα, Μπρούσιτς. Δεξί φουλ μπακ ήταν ο Μπαξεβανίδης και αριστερό ο Χουχούμης. Στον άξονα βρέθηκαν οι Κολ, Φατιόν, με τους Μπεντινέλι, Μουνιέ στις δύο πτέρυγες και τον Ιωαννίδη στη κορυφή της επίθεσης.

«Πάγωσε» το Περιστέρι ο Φατιόν

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον Απόλλωνα, καθώς άνοιξε το σκορ στη δεύτερη φάση του στο ματς. Μόλις στο 2' απείλησε με τον Ιωαννίδη να κάνει κεφαλιά και τον Γιαννιώτη να σώζει, αλλά από το κόρνερ εκείνης της φάσης έγινε το 0-1! Ο Μπεντινέλι έκανε τη σέντρα στο 4', ο Φατιόν πήρε την κεφαλιά στη πλάτη του Γούτα κι άνοιξε το σκορ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μουνιέ προσπάθησε με ψιλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο να αιφνιδιάσει τον Γιαννιώτη ο οποίος όμως μπλόκαρε.

Ανέβηκε, απείλησε και ισοφάρισε με πέναλτι το «αστέρι»

Μετά το 20λεπτο ο Ατρόμητο κατάφερε να πάρει την μπάλα στα πόδια του και να προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη εστία. Όμως η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έδειχνε να μην μπορεί να απειλήσει πραγματικά την εστία του Βέρχουλστ. Πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 21' με τον Λάζαρο να προσπαθεί με ανάποδο ψαλίδι να σημειώσει ένα υπέροχο τέρμα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στα σώματα.

Ο Χριστοδουλόπουλος, είχε απειλήσει και στο 15' με απευθείας εκτέλεση φάουλ που έφυγε άουτ. Τελικά η ισοφάριση ήρθε από την άσπρη βούλα. Ο Ντομίνγες έκανε χέρι, ο Τζήλος έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Μανούσος στο 37' ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1 πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Αιφνιδίασε και προηγήθηκε ξανά ο Απόλλων!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να ζούμε ένα... dejavu του πρώτου μέρους! Ο Απόλλων πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ στο 47', όταν μετά από σέντρα του Μπεντινέλι κι άστοχη έξοδο του Γιαννιώτη, πρώτα ο Κολ σούταρε, ο Σάλομον έσωσε η άμυνα του Ατρόμητου δεν απομάκρυνε και ο Ιωαννίδης από κοντά έκανε το 1-2.

Ο Ατρόμητος βρέθηκε και πάλι να κυνηγάει το σκορ από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και τα πράγματα γίνονταν πολύ δύσκολα για εκείνον. Ωστόσο, η ομάδα του Κάναντι βγήκε άμεσα μπροστά κι απείλησε με τον Μανούσο στο 53' και τον Γούτα στο 59' χωρίς αποτέλεσμα.

Τον... έσωσε το VAR!

Ο Ατρόμητος βρήκε και πάλι την λύση από την άσπρη βούλα! Μετά από εκτέλεση φάουλ στο 65' ο Κιτόκο τράβηξε τον Λάζαρο μέσα στην περιοχή και μετά από υπόδειξη του VAR ο Τζήλος έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα και πάλι, ισοφαρίζοντας ξανά το παιχνίδι αυτή τη φορά σε 2-2.

Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος κυριάρχησε στην αναμέτρηση κι έφτασε κοντά και στην απόλυτη ανατροπή στο 90'. Όμως, μετά την σέντρα του Λάζαρου, η κεφαλιά του Ραμπέλο έφυγε μόλις άουτ και το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

MVP: Χριστοδουλόπουλος. Ο άσος του Ατρόμητου είναι εκείνος που κέρδισε και τα δύο πέναλτι που... έσωσαν την ομάδα του. Εκτός αυτού, ήταν ο πιο κινητικός ποδοσφαιριστής των Περιστεριωτών.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Κιτόκο. Ο μέσος του Απόλλωνα έκανε ένα χαζό πέναλτι και στέρησε μια σπουδαία νίκη από την ομάδα του, ενώ δεν βοήθησε όσο αγωνίστηκε.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Μουνιέ. Ο Γάλλος εξτρέμ του Απόλλωνα ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του στο γήπεδο. Δημιούργησε αρκετές φορές για τους συμπαίκτες του, ενώ κάθε εκτέλεση στημένου από τα πόδια του ήταν επικίνδυνη στιγμή για τον αντίπαλο.

Η ΓΚΑΦΑ: Την χρεώνεται ο Κιτόκο με το πέναλτι που έκανε στον Λάζαρο και κόστισε στην ομάδα του, αν και ο Γιαννιώτης δεν έχει σωστή έξοδο στο δεύτερο γκολ που δέχεται...

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Αρκετή δουλειά είχε ο Τζήλος. Ο ρέφερι της αναμέτρησης, έδωσε δύο πέναλτι στον Ατρόμητο τα οποία είναι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ντομίνγκες βρήκε την μπάλα με το χέρι, ενώ στο δεύτερο ο Κιτόκο τραβάει τον Λάζαρο. Από εκεί και πέρα, έβγαλε πολλές κάρτες με τις δύο ομάδες να έχουν παράπονα από την διαιτησία του και τον Απόλλωνα να ζητάει κι εκείνος ένα πέναλτι σε μια φάση που δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ: Ο Ατρόμητος για ακόμα ένα παιχνίδι με μικρομεσαίο αντίπαλο προβλημάτισε. Δεν έδειξε ένα καλό πρόσωπο, τον... έσωσαν τα δύο πέναλτι, αλλά ο Νταμίρ Κάναντι έχει ακόμα δουλειά για να παρουσιάσει την ομάδα που όλοι θέλουν στο Περιστέρι, ενώ δεδομένα θα πέσουν πολλά «γκάζια» για το ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων. Από την άλλη ο Απόλλων φεύγει στεναχωρημένος από το Περιστέρι έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, αλλά σίγουρα ο βαθμός που πήρε θα φανεί πολύ σημαντικός στη συνέχεια του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να έχει ένα καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Κιβρακίδης (87' Τομάσεβιτς), Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον (87' Ούμπιδες), Χαρίσης (58' Μπουσουλάτζιτς), Χριστοδουλόπουλος, Μανούσος, Κωτσόπουλος (78' Ενσικουλού), Μάτιτς (58' Ραμπέλο)

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμης (60' Τσαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (81' Φερνάντες), Ιωαννίδης (88' Ντάουντα), Μπεντινέλι, Μουνιέ (61' Κιτόκο), Φατιόν (82' Σλίβκα)

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags