Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Πέσιμο" και μπινελίκια στον Μπόλονι την ώρα που έκανε δηλώσεις στη Nova! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-21 21:42:00

Απίστευτο: "Πέσιμο" και μπινελίκια στον Μπόλονι την ώρα που έκανε δηλώσεις στη Nova! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο: "Πέσιμο" και μπινελίκια στον Μπόλονι την ώρα που έκανε δηλώσεις στη Nova! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με... παρατράγουδα κύλησαν οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στη Nova μετά το τέλος του ντέρμπι, που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 1-0.

Την ώρα που μιλούσε ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης, ακούστηκαν "γαλλικά" προς το πρόσωπό του, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να σταματά τις δηλώσεις για να απαντήσει!

Αρκετά... μπινελίκια ακούστηκαν και στη συνέχεια εναντίον του Μπόλονι κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο μετά το πέρας των δηλώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται για ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά για εξωαθλητικούς, πιθανώς οπαδούς. Αυτο που προκαλεί απορία είναι το πώς βρέθηκαν στο γήπεδο, σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόλονι μετά το παιχνίδι:

"Είμαι χαρούμενος με το δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτό δώσαμε τα πάντα απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι ένα μηδέν, αλλά με βάση αυτό μπορούμε να προχωρήσουμε. Αυτό που είδαμε στο β’ ημίχρονο, μας έλειψε η ευστοχία στο επιθετικό κομμάτι. Χάσαμε καθαρές ευκαιρίες".

- Πώς εξηγείται το φοβικό πρώτο 20λεπτο και τη μεταμόρφωση της ομάδας στο δεύτερο;

"Υπήρχε μια αμφιβολία στην αρχή ναι. Το γκολ του Κώστα Φορτούνη έκρινε το ντέρμπι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags