Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: "Μήνυμα" Φορτούνη σε Μαρτίνς - "Θέλω να παίζω..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-21 22:47:00

Αποθέωση Φορτούνη για... Φαν’τ Σιπ! - "Μήνυμα" σε Μαρτίνς - "Θέλω να παίζω..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποθέωση Φορτούνη για... Φαν’τ Σιπ! - "Μήνυμα" σε Μαρτίνς - "Θέλω να παίζω..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο σκόρερ του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, αναφέρθηκε στα πρόσφατα παιχνίδια που έκανε με την Εθνική Ελλάδας, τονίζοντας ότι του έδωσαν ρυθμό και πως ο Τζον Φαν'τ Σιπ του έκανε καλό με τα όσα του είπε.

Παράλληλα, εξέφρασε για ακόμα μια φορά τη θέλησή του να παίζει βασικός στον Ολυμπιακό, δηλώνοντας πως όταν αυτό δεν συμβαίνει, στεναχωριέται και πεισμώνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Ξέρουμε πως πάντα τα ντέρμί είναι δύσκολα. Στο πρώτο μέρος είχαμε την κυριαρχία, αν και στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία. Κρατάμε όμως τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. 

Με βοήθησαν τα ματς της Εθνικής να βρω ρυθμό. Το έχω ξαναπεί πως θέλω να παίζω. Περιμέναμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού, αλλά κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό  

Θέλω να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει, γιατί αυτό είναι που μετράει. Έτυχε απόψε να σκοράρω κι εγώ. Μακάρι να βάλω κι άλλα. Θα το θυμάμαι αυτό το γκολ, όμως δεν θέλω να μείνω σε αυτό. Προσπαθώ να σουτάρω και με τα δύο πόδια και ήταν ένα πολύ ωραίο τελείωμα.

Για την Εθνική ναι, έκανα αυτά που μου είπε ο προπονητής μου εκεί ο Φαν'τ Σχιπ, μου έκανε καλό. Στεναχωριέμαι όταν δεν αρχίζω τα ματς. Πεισμώνω και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω βασικός».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags