Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις τού Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου!
| 2020-11-24 15:10:00

Ατακάρα Γκουαρντιόλα: "Νίκη στο Φάληρο για να..." - Χωρίς ερώτηση για Ολυμπιακό η συνέντευξη Τύπου!

Sportdog Team
Ατακάρα Γκουαρντιόλα: "Νίκη στο Φάληρο για να..." - Χωρίς ερώτηση για Ολυμπιακό η συνέντευξη Τύπου!

Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις τού Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου!

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι:

-Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι σημαντικό παιχνίδια για την πρόκρισή μας και για να ανακάμψουμε. Θα μπορούμε να σκεφτούμε αυτή την διοργάνωση ξανά τον Φεβρουάριο και να επικεντρωθούμε στις άλλες διοργανώσεις, ειδικά στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα είναι δύσκολο, αν δεν πάρουμε αποτέλεσμα εκεί, τότε θα ταξιδέψουμε στο Οπόρτο και μετά θα έχουμε εντός έδρας τη Μαρσέιγ. Να κάνουμε ένα βήμα τη φορά». 

-Για τον Σέρχιο Αγουέρο: «Σήμερα προπονήθηκε ξανά. Θέλουμε να νιώσει καλά με το πόδι του, θα περιμένουμε και υπάρχει χρόνος για την επιστροφή του». 

-Για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα: «Αν πιστεύουν πως είναι το καλύτερο, τότε μακάρι να δουλέψει. Αν η κυβέρνηση πήρε αυτή την απόφαση, σημαίνει πως άκουσε τους γιατρούς και τους ειδικούς. Είμαστε τυχεροί με τη δουλειά που κάνουμε. Πόσες άλλες δουλειές σταμάτησαν και άρχισαν ξανά; Φυσικά και περιμένουμε τους οπαδούς μας πίσω με ανυπομονησία». 

Χωρίς ερώτηση για Ολυμπιακό!

Τους παίκτες τού αγγλικού συλλόγου εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Φεράν Τόρες, στον οποίο όμως δεν έγινε καμία ερώτηση για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αν και η συνέντευξη Τύπου έγινε για αυτό το ματς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags