Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ανάβει" φωτιές ο Κλάτενμπεργκ: "Κάνει φάουλ ο Τσόλακ πριν το 2-1 του ΠΑΟΚ" - Δεν συμφωνεί με VAR!
| 2020-11-24 21:01:00

"Ανάβει" φωτιές ο Κλάτενμπεργκ: "Κάνει φάουλ ο Τσόλακ πριν το 2-1 του ΠΑΟΚ" - Δεν συμφωνεί με VAR!

Sportdog Team
"Ανάβει" φωτιές ο Κλάτενμπεργκ: "Κάνει φάουλ ο Τσόλακ πριν το 2-1 του ΠΑΟΚ" - Δεν συμφωνεί με VAR!

ΠΑΟΚ: Άποψη που σίγουρα θα "ανάψει" φωτιές εξέφρασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα για το γκολ που διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ του Δικεφάλου.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής διαφωνεί με την υπόδειξη του VAR τονίζοντας ότι ο Αντόνιο Τσόλακ κάνει φάουλ πριν το τέρμα που σημειώνεται από τον Ελ Καντουρί και μάλιστα στο βίντεο ακούγεται και η συνομιλία του VAR: «Τον σπρώχνει αλλά πριν παιχτεί η μπάλα. Τη στιγμή που παίζει η μπάλα έχει γίνει σπρώξιμο. Το σπρώξιμο είναι όλα οκ. Είναι ανεπαίσθητο».

Ο Κλάτενμπεργκ λοιπόν, διαφωνεί, λέγοντας: «Ο VAR ελέγχει το πιθανό κράτημα από τον επιτιθέμενο το οποίο ανέκοψε την ικανότητα του αμυνόμενου να παίξει την μπάλα και αποφάσισε ότι αυτή η επαφή δεν ήταν αρκετή για να δοθεί παράβαση. Η ΚΕΔ δεν δέχεται την απόφαση του VAR ότι δεν υπάρχει φάουλ καθώς ξεκάθαρα βλέπει ότι η μπάλα ήταν εντός παιχνιδιού όταν ο επιτιθέμενος τράβηξε από το χέρι τον αμυνόμενο για να κερδίσει έδαφος ώστε να μπορέσει να εκδηλώσει την επιθετική του κίνηση και η ομάδα του να σημειώσει γκολ».

Όσον αφορά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και το μαρκάρισμα του Μπουχαλάκη στον Βιγιαφάνιες τόνισε ότι σωστά δόθηκε κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα στον παίκτη των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags