Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέρασε με τεσσάρα η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους στο 92’ - "Καθάρισαν" Γιουνάιτεντ και Παρί (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-24 23:54:00

Πέρασε με τεσσάρα η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους στο 92’ - "Καθάρισαν" Γιουνάιτεντ και Παρί (Vid)

Sportdog Team
Πέρασε με τεσσάρα η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους στο 92’ - "Καθάρισαν" Γιουνάιτεντ και Παρί (Vid)

Champions League: Η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους εξασφάλισαν την πρόκριση στους "16" του Champions League, με τους Καταλανούς να επικρατούν 4-0 της Ντιναμό Κιέβου και τους Ιταλούς να παίρνουν νίκη με 2-1 επί της Φερεντσβάρος στις καθυστερήσεις.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 4-1 τη Μπασακσεχίρ, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν ξαναμπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης, επικρατώντας με 1-0 της Λειψίας. Ντόρτμουντ και Λάτσιο βρίσκονται κοντά στην πρόκριση μετά τις νίκες τους κόντρα σε Μπριζ (3-0) και Ζενίτ (3-1) αντίστοιχα.

Όλα τα αποτελέσματα:

Ντόρτμουντ - Μπριζ 3-0 (18' 60' Χάαλαντ, 45" Σάντσο)

Λάτσιο - Ζενίτ 3-1 (3' 55' πεν. Ιμόμπιλε, 22' Παρόλο / 25' Τζούμπα)

Ντινάμο Κιέβου - Μπαρτσελόνα 0-4 (52' Ντεστ, 57' 70' πεν. Μπρέθγουεϊτ, 90+2' Γκριεζμάν)

Γιουβέντους - Φερεντσβάρος 2-1 (35' Ρονάλντο, 90+2' Μοράτα / 19' Ουζούνι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπασακσεχίρ 4-1 (7' 19' Φερνάντες, 35' πεν. Ράσφορντ, 90+2' Τζέιμς / 75' Τουρούκ)

Παρί Σεν Ζερμέν - Λειψία 1-0 (11' πεν. Νεϊμάρ)

Αναλυτικά:

6ος όμιλος

Στην κορυφή του ομίλου με 9 βαθμούς παρέμεινε η Ντόρτμουντ, η οποία νίκησε με 3-0 τη Μπριζ εντός έδρας έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάαλαντ που πέτυχε δύο γκολ σε ακόμα ένα παιχνίδι. Την ακολουθεί η Λάτσιο, η οποία επικράτησε με 3-1 της Ζενίτ στη Ρώμη (δύο γκολ ο Ιμόμπιλε) και έφτασε στους 8 πόντους. Τέσσερις βαθμούς έχει η Μπριζ, ενώ στον έναν έμεινε η Ζενίτ.

7ος όμιλος

Η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, καθώς επικράτησε με 4-0 της Ντιναμό στο Κίεβο με δύο γκολ του Μπρέιθγουεϊτ και ανέβηκε στους 12 βαθμούς. Στην επόμενη φάση πέρασε και η Γιουβέντους, που βρέθηκε να χάνει στο Τορίνο από τη Φερεντσβάρος αλλά πέτυχε την ανατροπή με 2-1, με τον Ρονάλντο να ισοφαρίζει και τον Μοράτα να δίνει τη νίκη στη Γιουβέντους στο 92'. Οι Ιταλοί έφτασαν στους 9 βαθμούς, ενώ Ντιναμό Κιέβου και Φερεντσβάρος έχουν από ένα βαθμό έκαστος, δίνοντας μάχη για την τρίτη θέση.

8ος όμιλος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε... εκδίκηση για την ήττα στην Τουρκία και "καθάρισε" άνετα τη Μπασακσεχίρ με 4-1, με τον Φερνάντες να σκοράρει δις, ανεβαίνοντας στην κορυφή του ομίλου με 9 βαθμούς. Στον όμιλο γίνεται... χαμός για την πρόκριση, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 1-0 τη Λειψία με πέναλτι του Νεϊμάρ. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στους 6, ενώ ελπίδες πρόκρισης εξακολουθεί να έχει η Μπασακσεχίρ με 3 πόντους.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags