Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έχει καλό υλικό στις ακαδημίες το Τριφύλλι!
| 2020-11-25 10:00:00

Αυτοί απογειώνουν τον ΠΑΟ - Παικταράδες σε όλες τις θέσεις - Νέος Ντι Μαρία - Άφωνος ο Μπόλονι!

Του Αδέσποτου
Αυτοί απογειώνουν τον ΠΑΟ - Παικταράδες σε όλες τις θέσεις - Νέος Ντι Μαρία - Άφωνος ο Μπόλονι!

Παναθηναϊκός: Το πλάνο με τους Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα στο… τιμόνι δεν πέτυχε το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, όμως οι Πράσινοι δεν σκοπεύουν να αλλάξουν φιλοσοφία. Το βάρος πλέον έχει πέσει στην Ακαδημία και στο Τριφύλλι θέλουν να «βγάλουν» κι άλλους νεαρούς παίκτες, ακολουθώντας το παράδειγμα των Χατζηγιοβάνη, Ζαγαρίτη και Μπουζούκη.

Στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού υπάρχει καλό υλικό και παίκτες που μπορούν να κάνουν καριέρα. Σύμφωνα μάλιστα με όσα είπε ο Ευάγγελος Μίχος στην καθημερινή εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 8.78 «Οι Αδέσποτοι», για την ώρα ξεχωρίζουν και στις ομάδες κάτω από την Κ-19 αρκετοί ποδοσφαιριστές.  

Για παράδειγμα ο Βολάκης που είναι… παικταράς, αλλά τον βάζουν σε λάθος θέση, γιατί είναι χαφ και παίζει στα άκρα. Επίσης, στις ηλικίες 16-17 καλή εικόνα έχουν ο Λιατίφης ως αμυντικός χαφ, ο Καλοσκάμνης που είναι μεσοεπιθετικός και ο Πιτσώτης ο στόπερ.

Στην Κ15 του Τριφυλλιού ξεχωρίζει ο Ρομάνο, ο γιος του Ντιέγκο Ρομάνο που έπαιζε στον Εργοτέλη, Ηρακλή, Απόλλωνα. Παίζει επιθετικός και τον έχουν… βαφτίσει Ντι Μαρία! Επίσης σε αυτές τις ηλικίες καλό όνομα έχουν ο Γεωργουλάκης στα εξτρέμ και ο Αρμάντο Μπρέγκου ο Αλβανός μέσος, που θεωρείται σπουδαίο ταλέντο. Τέλος και ο Νέιθαν Κατοπόδης, θεωρούνταν ένα τεράστιο ταλέντο, αλλά τελευταία φαίνεται να έχει χάσει τον δρόμο του.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει το μέλλον όλων αυτών των παιδιών και φυσικά και όσων ακόμα δεν έχουν… ξεπεταχτεί, καθώς πρόκειται για μικρές ηλικίες, που ακόμα «διαμορφώνουν» χαρακτήρα εντός και εκτός γηπέδων. Το Sportdog πάντως αποτυπώνει τα πρώτα… αστέρια από τις Ακαδημίες του Τριφυλλιού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χοντρό σκηνικό στον ΠΑΟ με Μακέντα και Βιγιαφάνιες - Απίστευτο τι έκανε ο Αργεντινός στο Φάληρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags