Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έχει ξεφύγει: Ο παίκτης του Ολυμπιακού που απόψε "υπέγραψε" σε κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-25 22:02:00

Έχει ξεφύγει: Ο παίκτης του Ολυμπιακού που απόψε "υπέγραψε" σε κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έχει ξεφύγει: Ο παίκτης του Ολυμπιακού που απόψε "υπέγραψε" σε κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα!

Τα δεδομένα ήταν εξ' αρχής κατά του Ολυμπιακού εξαιτίας των πολλών και σημαντικών απουσιών για τους Πειραιώτες, οι οποίο κατέβηκαν με... πειραματική ενδεκάδα ανάγκης και υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα της Μάντσεστερ Σίτι. Η ήττα ήρθε φυσιολογικά και βάσει της εικόνας του αγώνα, το τελικό 1-0 φαντάζει τιμητικό για τον Ολυμπιακό.

Ο κύριος λόγος που το σκορ κρατήθηκε σε χαμηλά επίπεδα δεν ήταν άλλος από τον Ζοσέ Σα, τον κορυφαίο με διαφορά παίκτη της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στο ματς.

Σε ένα παιχνίδι που κανένα από τα ατού των Ερυθρολεύκων δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει και κανείς από τους παίκτες του Μαρτίνς δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, ο Σα κατάφερε να ανεβάσει κατακόρυφα τις -ήδη υψηλές στην ευρωπαϊκή αγορά- μετοχές του!

Ο Πορτογάλος πραγματοποίησε ακόμα μια αξιοθαύμαστη εμφάνιση στην Ευρώπη, με μπόλικες μεγάλες αποκρούσεις που εμπόδισαν τα ακριβοπληρωμένα αστέρια της Σίτι να παραβιάσουν την εστία του. Μοναδική εξαίρεση φυσικά η φάση του 36', στην οποία ο Σα βρέθηκε εκτεθειμένος από την άμυνά του και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο σουτ του Φόντεν από κοντινή απόσταση.

Χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφέρουμε τις επεμβάσεις του Σα στην κεφαλιά του Ζεσούς στο 10', στο τετ α τετ με τον ίδιο παίκτη στο 31', στο φάουλ του Στέρλινγκ στο 45+1', στο σουτ του Κανσέλο στο 64' και στο "τακουνάκι" του Σίλβα στο 66'!

Καταλαβαίνει κανείς πως μια τέτοια εμφάνιση κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως η Σίτι τραβά τα βλέμματα ολόκληρης της Ευρώπης. Ο Σα ακούστηκε για μεγάλες ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι. Έμεινε στον Ολυμπιακό, αλλά με τα όσα κάνει και τη φετινή σεζόν, μια ακόμα "χρυσή" πώληση για την ομάδα του Πειραιά φαντάζει πλέον ως κάτι πολύ πιθανό.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ρέις; Ιδού η πρώτη μεταγραφή Ολυμπιακού τον Γενάρη - Κάνει... παπάδες - Τον θέλει ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags