Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ασυλία ο "Παμπλάρας", άλλον θα τον είχαν ξεσκίσει
| 2020-11-27 17:47:00

Ασυλία ο "Παμπλάρας", άλλον θα τον είχαν ξεσκίσει - Σε αυτόν "έδωσε" τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ασυλία ο "Παμπλάρας", άλλον θα τον είχαν ξεσκίσει - Σε αυτόν "έδωσε" τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οι GOALάρες της Παρασκευής ασχολούνται με προπονητές. Και συγκεκριμένα με τους Πάμπλο Γκαρσία και Πέδρο Μαρτίνς. Από μια διαφορετική οπτική γωνία, που δύσκολα θα αναλυθεί αλλού!

1η) Τι έδειξε η πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ, στην εποχή του Πάμπλο Γκαρσία; Από τη μία πως υπάρχουν σοβαρά... ΔΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ στην ομάδα. Στη θέση του αριστερού μπακ αφού μετά τον Γιαννούλη το... χάος! Στον άξονα αφού ο ποιοτικός Ελ Καντουρί δεν αντέχει να παίζει στον ίδιο ρυθμό δυο παιχνίδια την εβδομάδα ενώ μπακ απ του δικού του επιπέδου δεν υπάρχει. Και στην επίθεση ο Τσόλακ δεν... βγαίνει με τίποτα. Κι απο την άλλη, είδαμε ένα... φοβικό Πάμπλο Γκαρσία, ειδικά όταν η Αϊντχόφεν ρίσκαρε πάρα πολύ και δεν προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί. Εκεί βγήκε η απειρία του "Παμπλάρα" απο τέτοια ματς. Βέβαια, αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του θα τον περνούσαν πριονοκορδέλα στην Τούμπα που το 0-2 έγινε 3-2. Ο Πάμπλο όμως, έχει... γενική ασυλία!

2η) Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κριθεί για την υπερβολική παθητικότητά του κόντρα στη Σίτι αφού είχε κομβικές απουσίες. Το επόμενο δίμηνο όμως, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο Πέδρο Μαρτίνς ως το "αφεντικό" της ομάδας. Τι εννοώ; Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ο Πορτογάλος ήταν ουσιαστικά ένα γρανάζι της ομάδας. Το πιο πολυτιμο και το πιο καθοριστικό βεβαίως... Είχε περισσότερο τον ρόλο του διαχειριστή ενός πολύ καλού υλικού και του "κτίστη" ενός αντικειμενικά σπουδαίου ποδοσφαιρικού συνόλου.

Από το καλοκαίρι και μετά όμως, ουσιαστικά ο Οργανισμός Ολυμπιακός πήγε στην άκρη και τα "κλειδιά" της ομάδας παραδόθηκαν στον Πέδρο Μαρτίνς ως ένδειξη απόλυτης εμπιστοσύνης. προς το πρόσωπό του. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μην του χαλάει χατήρι στα μεταγραφικά.

Είναι σαν να έχεις ένα σούπερ σεφ, που βασικά του πήγαινες τα υλικά πριν και πλέον ο ίδιος... βγαίνει στη λαχαναγορά και διαλέγει τα περισσότερα υλικά. Θα έχει την ίδια επιτυχία, μένει να το δούμε. Κατά πόσο δηλαδή και στο σκάουτινγκ είναι καλός ο Μαρτίνς. Μέχρι τώρα πάντως οι δικές του μεταγραφές στον Ολυμπιακό και δεν βρίσκουν... χημεία και δεν έχει πάρει πράγματα απο αυτές. Και μιλάω για τους Πέπε, Μπρούμα, Τιάγκο Σίλβα, Βινάγκρε για να μην ξεχάσω και τον (περσινό) Λοβέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο! Αυτούς τους δύο έκλεισε ο Ολυμπιακός - Τον έναν θέλει ο Μαρτίνς - Αποφασίζει ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags