Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Διαζύγιο με top διεθνή άσο - Απρόσμενη εξέλιξη στην καριέρα του!
| 2020-11-28 10:00:00

Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Διαζύγιο με top διεθνή άσο - Απρόσμενη εξέλιξη στην καριέρα του!

Οι Μιχείες
Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Διαζύγιο με top διεθνή άσο - Απρόσμενη εξέλιξη στην καριέρα του!

Ευθύμης Κουλούρης: Ένα πρόσφατο... διαζύγιο, το οποίο βγήκε "βελούδινα" και μάλλον συναινετικά, είναι βέβαιο πως θα σηκώσει πολλή... σκόνη, απο τη στιγμή που πλέον επισημοποιήθηκε. Κι αυτό αφού απο χθες στο πελατολόγειο της Rogon και κατά επέκταση στη γνωστή ιστοσελίδα transfermarkt, δεν υπάρχει στη λίστα της μεγάλης γερμανικής εταιρίας ο... Ευθύμης Κουλούρης!

Το όνομα του διεθνούς Έλληνα σέντερ φορ ουσιαστικά κατέβηκε, απο τη στιγμή που διαφώνησαν με τον ατζέντη του Πολ Κουτσολιάκο κι αποφάσισαν μετά απο σχεδόν 6 χρόνια να διακόψουν την συνεργασία τους! 

  Ο Κουλούρης δεν... περνούσε καλά στην Τουλούζ, απο το καλοκαίρι δεν του άρεσε και η προοπτική της Ligue 2,  μέχρι πρόσφατα μάλιστα δεν έπαιζε και τόσο συχνά ενώ είχε το παράπονο πως ο διάσημος ατζέντης του δεν ασχολήθηκε όσο περίμενε για να του βρει ομάδα και να φύγει/να τον πάρει, απο τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας... 

Η άλλη πλευρά βεβαια υποστηρίζει πως ψάχτηκε σε διάφορες αγορές αλλά η Τουλούζ δεν τον έδινε δανεικό, μόνο πώληση θα δεχόταν αλλά ευρώπουλο κάτω απο τα 3,5 εκατ. ευρώ που έσκασε για την αγορά του απο τον ΠΑΟΚ, τον Ιούλιο του 2019! Και σε εποχές πανδημίας αλλά και με τον Κουλούρη να απέχει απο το σκοράρισμα απο τον Οκτώβριο του ´19, αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο, όπως υποστήριζε. Για την ακρίβεια δεν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι, με τα συγκεκριμένα στάνταρ...

Η ουσία είναι πως ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ο Ευθύμης Κουλούρης, που βλέπει τόσο τη θέση του στην Εθνική Ελλάδας να χάνεται απο τους Παυλίδη και Γιακουμάκη πλέον αλλά και τη χρηματιστηριακή του αξία να έχει... βουτήξει στα 2 εκατ. ευρώ απο τα 5 εκατ. που ήταν, ζητούσε από τον Κουτσολιάκο να... κινηθούν.

Ο ομογενης ατζέντης όμως, ήταν της άποψης πως δεν θα έπρεπε να... διακινδυνέψει/ουν ένα συμβόλαιο ως το 2023, με ετήσιες αποδοχές κοντά στις 600.000 ευρώ αλλά θα έπρεπε να μείνει ως το καλοκαίρι στην Τουλούζ, να παλέψει για τη θέση του και την καθιέρωσή του, επιστρέφοντας και στα... γκολ και να το ξαναέβλεπαν, κάτω απο άλλα δεδομένα και απο διαφορετικό πρίσμα, απο το ερχόμενο καλοκαίρι...

Η συγκεκριμένη διάσταση απόψεων ήταν και ο βασικός λόγος που βγήκε το "διαζύγιο-βόμβα" του Κουτσολιάκου με τον 24χρονο επιθετικό. Ο πρώτος, απο τη στιγμή που ο πελάτης του ήθελε να χαράξουν διαφορετική πολιτική/στρατηγική στην καριέρα του, τον έφερε ενώπιον της λύσης της συνεργασίας τους, παρότι υπήρχε ένα συμβόλαιο μεταξύ τους σε ισχύ.

Έδωσε μάλιστα και τον χρόνο στον Κουλούρη να το σκεφτεί αλλά ο τελευταίος δεν άλλαξε γνώμη, οπότε αναπόφευκτα επήλθε ο χωρισμός. Μια ιστορία/εξέλιξη που έχει πολλές ομοιότητες με εκείνες των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Απόστολου Βέλλιου, τους οποίους είχε κάνει μεταγραφές στο εξωτερικό ο Κουτσολιάκος, με μεγάλα συμβόλαια αλλά κάποια στιγμή απο τη στιγμή που δεν αγωνιζόντουσαν και είχαν διαφορετική προσέγγιση απο αυτή του ομογενούς ατζέντη, ο τελευταίος προτίμησε να διακόψει τη συνεργασία τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ μεγατόνων: Μαζί Μαρινάκης, Αλαφούζος, Σαββίδης, Μελισσανίδης - Ποιος είναι πίσω από όλα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags