Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πηγαίνει για ψηλό;
| 2020-11-28 14:35:00

Φοβερές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Αυτόν τελειώνει ο Βόβορας - Φήμες για ψηλό-βόμβα - Έτσι μπαίνει 8άδα!

του Pick n' Scroll
Φοβερές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Αυτόν τελειώνει ο Βόβορας - Φήμες για ψηλό-βόμβα - Έτσι μπαίνει 8άδα!

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στα χαμόγελα χθες, αφού κατάφερε να νικήσει στην Ευρωλίγκα, μετά από περίπου 35 μέρες. Τα χαμόγελα ήταν διπλά, καθώς η νίκη επί της Μπάγερν συνδυάστηκε με σπουδαία εμφάνιση. Και την ίδια ώρα η Μπάγερν φέτος είναι πολύ δυνατή, έχοντας πετύχει πολύ μεγάλες νίκες στις έδρες της Φενέρ, της Εφές και της Μακάμπι.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι πολύ σημαντικός, δείχνοντας ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο καλύτερος γίνεται. Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο και με τον Ζακ Ογκαστ, ο οποίος είναι ο αναπληρωματικός του Παπαγιάννη.

Ο Ογκαστ μάλιστα δεν διαφέρει σε πολύ μέχρι στιγμής από τον άνευρο, άνοστο και άγευστο Ογκαστ, που είχε ο Παναθηναϊκός πριν από μερικά χρόνια. Πέρυσι και πρόπερσι ο ομογενής σέντερ έπαιξε στη Γαλατά και οι εμφανίσεις του ήταν ενθαρρυντικές. Έδειξε ότι σε σχέση με την πρώτη του παρουσία στο "τριφύλλι" έχει βελτιωθεί. Στον Παναθηναϊκό, όμως, φέτος κάτι τέτοιο δεν το έχει δείξει, προβληματίζοντας σε μεγάλο βαθμό την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε δευτερόλεπτο από τον Γιώργο Βόβορα.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αλλωστε στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμοι Ελληνες ψηλοί, που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό του. Όπως ο Γιάννης Μπουρούσης, που ακόμη δεν έχει κλείσει κάπου, αλλά και ο Κώστας Κουφός, ο οποίος επίσης είναι στο ταμείο ανεργίας, ψάχνοντας για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Μπορεί, όμως, και να καλυφθεί εκ των έσω κάτι τέτοιο. Υπάρχει στην ομάδα ο Ιαν Βουγιούκας, ο οποίος θέλει λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσει στο επίπεδο που ήταν. Ως γνωστόν δεν ξεκίνησε προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, όταν ξεκίνησε, υπέστη θλάση και τώρα είναι στην τελική ευθεία για να μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του. Με τον Κολοσσό την Κυριακή, που μας πέρασε, έπαιξε λίγο, αλλά δεν είναι ακόμη στο επίπεδο, προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Θέλει λίγο χρόνο ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O κύβος ερρίφθη! Αυτούς διώχνει ο Μπόλονι από ΠΑΟ - Μέσα κορυφαίο όνομα - Θα τρελαθεί ο κόσμος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags