Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οργή ΠΑΟΚτσή: "Τέλος το αστείο με Γιαννούλη! - Γκολ 5Χ5 - Λάθος Γκαρσία" - Ξέσπασμα για Τσόλακ!
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-29 12:35:00

Οργή ΠΑΟΚτσή: "Τέλος το αστείο με Γιαννούλη! - Γκολ 5Χ5 - Λάθος Γκαρσία" - Ξέσπασμα για Τσόλακ!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Οργή ΠΑΟΚτσή: "Τέλος το αστείο με Γιαννούλη! - Γκολ 5Χ5 - Λάθος Γκαρσία" - Ξέσπασμα για Τσόλακ!

ΠΑΟΚ: Την άποψη, ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενισχυθεί στα άκρα της άμυνας στο κέντρο και στην επίθεση, εξέφρασε ο Γιώργος Καραγιάννης. Ο αρχισυντάκτης του Metrosport.gr μίλησε στο Sportdog με αφορμή την ήττα από την Αϊντχόφεν.

Ο συνάδελφος υποστήριξε, ότι οι Ολλανδοί πήραν το ματς λόγω ταχύτητας και του κενού που δημιουργήθηκε στα αριστερά. Παράλληλα μίλησε για τον προβληματισμό γύρω από τον Τσόλακ αλλά και για ένα ακόμα θέμα που συζητήθηκε και αφορά τον τερματοφύλακα. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Πώς σου φάνηκε ο ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν;

«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν πήγαινε στον ΠΑΟΚ! Εγώ επιμένω και λέω, ότι είναι θέμα ταχύτητα. Η Αϊντχόφεν ήταν πολύ γρηγορότερη ομάδα και αυτό το πράγμα εκθέτει και τα χαφ του ΠΑΟΚ. Η περίπτωση του αριστερού μπακ που τη συζητά ο κόσμος του εδώ και πολύ καιρό φάνηκε ακόμα περισσότερο. Δεν ήταν αποκλειστικά θέμα Κρέσπο που υπήρχε μία τρύπα στην πλευρά του. Ήταν μία συνολική κακή λειτουργία της ομάδας που δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει. Όλοι συζητούν γιατί βγήκε ο Τζόλης. Η λογική ήταν το ότι δεν βοήθησε αμυντικά τον Κρέσπο. Ανέβαινε ο Ντάμφρις και δεν έβρισκε εμπόδιο. Έπεφταν δύο παίκτες πάνω στον Ισπανό, ο οποίος έπαιζε εκτός θέσεις. Καταλαβαίνετε, ότι δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα από αριστερά. Στην ταχύτητα δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τα χαφ του. Πιστεύω, ότι ο Σβαμπ έκανε το χειρότερο φετινό του παιχνίδι, γιατί δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυτόν τον ρυθμό».

Ο Τσόλακ πάλι δεν... πήγε! Τί θα γίνει με την περίπτωσή του;

«Υπάρχει μεγάλο θέμα με τον Τσόλακ. Η άμεση σύγκριση πρέπει να γίνεται με τον Άκπομ (που έφυγε) και με τον Σβιντέρσκι».

"Λάθος Γκαρσία με Σβιντέρσκι"

Γιατί δεν ξεκίνησε ο Σβιντέρσκι στην Ολλανδία;

«Είναι λάθος. Αποδείχτηκε και στο πρώτο παιχνίδι. Θεωρώ, ότι ο Γκαρσία προσπαθεί να κάνει μία διαχείριση προκειμένου και να μοιραστεί τον χρόνο και να είναι φρέσκια η ομάδα του στα συνεχόμενα παιχνίδια που θα έχει. Η αλήθεια είναι, ότι στα μεγάλα ματς θες τους καλύτερους δυνατούς παίκτες. Αυτήν τη στιγμή ο Τσόλακ δεν είναι το καλύτερο φορ του ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο Σβιντέρσκι. Ο Κροάτης έχει αποδείξει, ότι σε παιχνίδια που καλείται να βοηθήσει, ακόμα και σε πράγματα πέραν του σκοραρίσματος δεν το έχει. Δεν κατάφερε να πάρει μία μονομαχία. Δεν μπόρεσε να μοιράσει τη μπάλα, να δείξει την παρουσία του, ότι συμμετέχει στο παιχνίδι. Ήταν πάντα ένα χρόνο πιο αργός. Συνεχίζει να αυξάνει τον προβληματισμό που υπάρχει για την περίπτωσή του. Δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να βελτιωθεί. Δεν δείχνει να έχει τα στοιχεία του φορ που θέλει ο ΠΑΟΚ. Ήταν μία κακή επιλογή να είναι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σε αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι».

"Να κοπεί το αστείο με Γιαννούλη"

Οπότε τι βλέπεις να γίνεται τον Γενάρη με μεταγραφές;

«Να κοπεί πλέον το αστείο, ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει να πουλήσει τον Γιαννούλη. Η ομάδα έχει προβλήματα και στα δύο άκρα. Δεν είναι δυνατόν να ψάχνει τον αντί-Γιαννούλη. Τον Γενάρη είναι δύσκολο να τον βρεις. Οπότε θεωρώ ότι θα παραμείνει ο Γιαννούλης. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ οφείλει να ενισχυθεί στα μπακ, αν δεν πιστεύει τουλάχιστον, ότι ο Περέιρα μπορεί να παίξει κάποιον πιο σημαντικό ρόλο. Έτσι λοιπόν πρέπει να αποκτηθεί ένα αξιόπιστο μπακ απ του Γιαννούλη. Θεωρώ, ότι πρέπει να ψαχτεί ο ΠΑΟΚ στην επίθεση και για ένα ακόμα χαφ. Αλλά χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, το οποίο θα αυξάνει τις επιλογές. Ο Γκαρσία αναγκάστηκε να βάλει τον Τσιγγάρα, γιατί ο Αουγκούστο δεν ήταν έτοιμος να βγάλει ενενηντάλεπτο».

Ο Τσιγγάρας πώς σου φάνηκε;

«Ενώ μπήκε και πάτησε καλά, παίρνοντας κάρτα από τόσο νωρίς δεν βοηθήθηκε στο να πηγαίνει δυνατά στα μαρκαρίσματα και να κάνει ό,τι του ζήτησε ο προπονητής του. Είναι παίκτες με προοπτική. Αλλά δεν είναι ο παίκτης που σε τέτοιου είδους παιχνίδια θα σε βοηθήσει και θα κρατήσεις τις σταθερές. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν ακόμα χαφ για να βγάλει τη χρονιά. Γιατί ο Γκαρσία πάει αρκετές φορές και παίζει με τρία χαφ. Έχει Καντουρί, Σβαμπ, Αουγκούστο και Τσιγγάρα από πίσω, ο οποίος είναι έτοιμος για ελληνικό πρωτάθλημα όχι όμως για παιχνίδια αυξημένων απαιτήσεων (στα ντέρμπι και στα ευρωπαϊκά)».

"Γκολ που θύμιζαν 5Χ "

Συζητήθηκε και το θέμα του τερματοφύλακα;

«Θεωρώ, ότι ο Ζίβκοβιτς δεν έκανε καλό παιχνίδι. Τα γκολ όμως μπήκαν με τέτοιο τρόπο που τον εξέθεσε η άμυνά του. Ήταν γκολ που θύμιζαν 5Χ5 όταν μία ομάδα τα παρατά και οι άλλοι μπαίνουν στα δίχτυα, ιδίως στα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Οι αντίπαλοι πυροβολούσαν τον Ζίβκοβιτς εξ επαφής, ο οποίος φέτος έχει πάει καλά. Κουβέντα μπορεί να γίνει για το αν είναι ο τερματοφύλακας, ο οποίος μπορεί να στηρίξει μία μεγάλη ομάδα σε μία διάρκεια χρόνου. Δεν θεωρώ, ότι είναι. Πιστεύω, ότι είναι μία καλή δεύτερη επιλογή, πίσω από έναν εξαιρετικό πρώτο τερματοφύλακα. Αφού δεν πιστεύουν, ότι ο πρώτος τερματοφύλακας είναι ο Πασχαλάκης, πρέπει να βρούνε τι θα κάνουν γενικά με το θέμα του γκολκίπερ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χοντρό παρασκήνιο με Τζόλη-Γκαρσία - "Άγια γκάζια" από Πάμπλο στον μικρό - Τον πέταξε εκτός ομάδας!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags