Facebook Pixel Λαμία - ΠΑΟΚ: Παράπονα για τη διαιτησία με ΠΑΟΚ η Λαμία – Γι’ αυτές τις φάσεις… φωνάζει ο Τεννές (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-29 21:12:00

Παράπονα για τη διαιτησία με ΠΑΟΚ η Λαμία – Γι’ αυτές τις φάσεις… φωνάζει ο Τεννές (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παράπονα για τη διαιτησία με ΠΑΟΚ η Λαμία – Γι’ αυτές τις φάσεις… φωνάζει ο Τεννές (ΒΙΝΤΕΟ)

Λαμία - ΠΑΟΚ: Ο Μπάμπης Τεννές είχε αρκετά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή στον αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ο κόουτς της Λαμίας ανέφερε ότι υπήρχε αποβολή στον Τζόλη, ενώ για το δεύτερο γκολ που σημείωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ. Ο Μπάμπης Τεννές τόνισε ακόμα ότι αυτές οι αποφάσεις δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να διεκδικήσει κάτι καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι.

«Υπάρχει αποβολή παίκτη του ΠΑΟΚ όταν το σκορ ήταν στο 1-0 και φάουλ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε δίκαια, αλλά στέρησε από εμάς το δικαίωμα να διεκδικήσουμε», ανέφερε ο Μπάμπης Τεννές στις δηλώσεις που έκανε στη Nova μετά το τέλος του αγώνα.

Όσον αφορά στο αν η ομάδα του παρουσιάζει βελτίωση το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης Τεννές είπε: «Προσπάθησαν τα παιδιά με όσες δυνάμεις είχαν. Υπάρχει βελτίωση, αλλά σήμερα υπήρξαν κάποιες συγκυρίες εκτός από τραυματισμούς που χάλασαν τη λειτουργία της ομάδας», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός έχοντας πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του ρέφερι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags