Facebook Pixel Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Αποκαλύψεις Μαρτίνς - Πάει για μεγάλη έκπληξη κόντρα στη Μαρσέιγ
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-30 21:18:00

Αποκαλύψεις Μαρτίνς - Πάει για μεγάλη έκπληξη κόντρα στη Μαρσέιγ - "Δεν θα παίξει ο..."

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Μαρτίνς - Πάει για μεγάλη έκπληξη κόντρα στη Μαρσέιγ - "Δεν θα παίξει ο..."

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς επαίνεσε τον Μάριο Βρουσάι για την αγωνιστική του πρόοδο του και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Έλληνας άσος να παίξει στο αυριονό ματς με τη Μαρσέιγ.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί και ακολούθησε την αποστολή της ομάδας καθαρά για ψυχολογικούς λόγους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την περίπτωση του Ματιέ Βαλμπουενά: «Δεν θα παίξει. Εχει έρθει μαζί μας για να υποστηρίξει την ομάδα».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Μαρσέιγ: «Θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την πρόκριση. «Θελουμε να κρατήσουμε ακέραιες τις ελπίδες μας για πρόκριση. Θέλουμε τη νίκη. Μπορεί να εξαρτόμαστε και από το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού ανάμεσα στην Πόρτο και τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, αν δεν κερδίσουμε εμείς δεν θα έχει κανένα νόημα τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Η ομάδα που κατεβαίνει για να πάρει την ισοπαλία, είναι πολύ πιθανό να ηττηθεί. Εμείς παίζουμε πάντα με στόχο τη νίκη. Το ίδιο θα κάνουμε και στο αυριανό παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η Μαρσέιγ δεν έχει πετύχει καν γκολ στον όμιλο: «Ειλικρινά τα ματς με Μαρσέιγ, Πόρτο και εμάς είναι πολύ ισορροπημένα. Το παιχνίδι μας με την Πόρτο κρίθηκε από ένα ατομικό λάθος και από το γεγονός ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Το Πορτο-Μαρσέιγ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, εάν είχε ευστοχήσει στο πέναλτι ο παίκτης της γαλλικής ομάδας. Όλα τα ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Η Μαρσέιγ είναι πολύ καλή ομάδα και αξίζει τον σεβασμό μας και ας μην έχει σκοράρει ακόμα.

Για την περίπτωση του Μάριου Βρουσάι: «Ο Μάριος έχει δείξει πολύ μεγάλη εξέλιξη. Είναι ένας ευχάριστος… πονοκέφαλος. Ανταποκρίνεται πολύ καλά σε όσα του ζητάμε. Είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθούμε από πέρσι, που ήταν στην Ολλανδία. Όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί τα πήγε πολύ καλά. Ο Μάριος έχει πιθανότητες να αγωνιστεί ακόμα και στο αυριανό παιχνίδι».

Για τους Χολέμπας και Ελ-Αραμπί: «Μας δίνουν επιπλέον λύσεις. Ο Ελ Αραμπί είναι ο... εκτελεστής μας. Δεν χωράει αμφιβολία. Και η επιστροφή του Χολέμπας είναι πολύ σημαντική όμως διότι στα προηγούμενα ματς τον αντικαταστήσαμε με τον Ραφίνια να παίζει αριστερά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags