Facebook Pixel Sportdog.gr | Θρίαμβος Παρί στο Μάντσεστερ και θρίλερ - Άνετα Μπάρτσα και Γιούβε, 4 γκολ ο Ζιρού! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-02 23:52:00

Θρίαμβος Παρί στο Μάντσεστερ και θρίλερ - Άνετα Μπάρτσα και Γιούβε, 4 γκολ ο Ζιρού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θρίαμβος Παρί στο Μάντσεστερ και θρίλερ - Άνετα Μπάρτσα και Γιούβε, 4 γκολ ο Ζιρού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Champions League: Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ματς της βραδιάς, καθώς επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την έπιασε στην κορυφή του ομίλου, σε τριπλή ισοβαθμία με τη Λειψία!

Η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους πήραν άνετες νίκες με 3-0 κόντρα σε Φερεντσβάρος και Ντιναμό Κιέβου αντίστοιχα και προετοιμάζονται για το μεταξύ τους ντέρμπι που θα κρίνει την πρωτιά.

Η Ντόρτμουντ εξασφαλίσε την πρόκριση με ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Λάτσιο, η οποία αντιμετωπίζει κίνδυνο αποκλεισμού από τη Μπριζ που νίκησε 3-0 τη Ζενίτ. Θρίαμβος πρωτιάς για την Τσέλσι με 4-0 στη Σεβίλλη χάρη σε τέσσερα γκολ του Ολιβιέ Ζιρού.

Συνοπτικά όλα τα σημερινά αποτελέσματα:

Κράσνονταρ - Ρεν 1-0 (71' Μπεργκ)

Σεβίλλη - Τσέλσι 0-4 (8' 54' 74' 83' πεν. Ζιρού)

Ντόρτμουντ - Λάτσιο 1-1 (44' Γκερέιρο / 67' πεν. Ιμόμπιλε)

Μπριζ - Ζενίτ 3-0 (33' Ντε Κετελάρε, 58' πεν. Βάνακεν, 73' Λανγκ)

Φερεντσβάρος - Μπαρτσελόνα 0-3 (14' Γκριεζμάν, 20' Μπρέθγουεϊτ, 28' πεν. Ντεμπελέ)

Γιουβέντους - Ντινάμο Κιέβου 3-0 (21' Κιέζα, 57' Ρονάλντο, 66' Μοράτα)

Μπασακσεχίρ - Λειψία 3-4 (45+3', 72', 85' Καχβετσί / 26' Σάμπιτζερ, 43' Μουκιέλε, 66' Όλμο, 90+2' Σόρλοθ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3 (32' Ράσφορντ / 6' 90+1' Νεϊμάρ, 69' Μαρκίνιος)

Αναλυτικά:

5ος Όμιλος

Όλα κρίθηκαν από την 5η αγωνιστική στον όμιλο, με την Τσέλσι να επικρατεί στο ντέρμπι κορυφής με 4-0 στην έδρα της Σεβίλλης χάρη σε τέσσερα τρία γκολ του Ζιρού, να εξασφαλίζει την πρώτη θέση και να αφήνει τους Ισπανούς στη δεύτερη. Η Κράσνονταρ νίκησε 1-0 τη Ρεν με γκολ του Μπεργκ και κατέκτησε μαθηματικά την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Europa League.

6ος Όμιλος

Η Ντόρτμουντ εξασφάλισε την πρόκριση μετά το 1-1 επί της Λάτσιο εντός έδρας, καθώς έφτασε τους 10 βαθμούς, ενώ οι Ιταλοί ακολουθούν στη δεύτερη θέση με 9 πόντους. Η Λάτσιο θα παίξει... τελικό πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική, υποδεχόμενη τη Λάτσιο που νίκησε 3-0 τη Ζενίτ (τελευταία με έναν πόντο) και ανέβηκε στους 7 βαθμούς.

7ος Όμιλος

Η Μπαρτσελόνα πέρασε άνετα από την έδρα της Φερεντσβάρος με 3-0 και έκανε το 5x5 φτάνοντας τους 15 βαθμούς, ενώ η Γιουβέντους νίκησε με 3-0 τη Ντιναμό Κιέβου στην Ιταλία και την ακολουθεί με 12 πόντους. Το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής στη Βαρκελώνη θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου, αν και η Γιουβέντους πρέπει να νικήσει με 3 γκολ διαφορά τη Μπαρτσελόνα για να την προσπεράσει, αφού οι Καταλανοί είχαν νικήσει με 2-0 στο Τορίνο και έχουν καλύτερη συνολική διαφορά τερμάτων. Στην τελευταία αγωνιστική θα παιχτεί και η τρίτη θέση, καθώς Ντιναμό Κιέβου και Φερεντσβάρος κοντράρονται στην Πολωνία και μετρούν από ένα βαθμό έκαστος. Προβάδισμα στην ισοβαθμία έχει η Ντιναμό, από το 2-2 του πρώτου ματς στην Ουγγαρία.

8ος Όμιλος

Θρίλερ μέχρι τέλους θα έχουμε στον 8ο όμιλο μετά το μεγάλο διπλό της Παρί Σεν Ζερμέν στη έδρα της Μάντσεστερ Γιουνίτεντ. Οι Παριζιάνοι προηγήθηκαν με το Νεϊμάρ, οι Άγγλοι ισοφάρισαν με τον Ράσφορντ, αλλά αρχικά ο Μαρκίνιος και εν συνεχεία ο Νεϊμάρ με το δεύτερο γκολ έδωσαν τη νίκη με 3-1 στην Παρί και την ανέβασαν στους 9 πόντους, μαζί με τη Γιουνάιτεντ αλλά και τη Λειψία που νίκησε νωρίτερα με 4-3 τη Μπασακσεχίρ! Οι τρεις ομάδες είναι ισόβαθμες, αλλά στην τελευταία αγωνιστική η Παρί θα υποδεχθεί την αδιάφορη Μπασακσεχίρ (3 βαθμοί), ενώ Λειψία και Γιουνάιτεντ θα "κονταροχτυπηθούν" στη Γερμανία. Οι Άγγλοι έχουν προβάδισμα στην ισοβαθμία λόγω του υπέρ τους 5-0 στο πρώτο ματς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags