Facebook Pixel ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: "Δοκιμασμένη λύση ο Χιμένεθ αν φύγει ο Καρέρα" - "Φταίει ο Πάμπλο Γκαρσία" - Αποκάλυψη για Τζόλη!
| 2020-12-04 20:28:00

"Δοκιμασμένη λύση ο Χιμένεθ αν φύγει ο Καρέρα" - "Φταίει ο Πάμπλο Γκαρσία" - Αποκάλυψη για Τζόλη!

Του Αδέσποτου
"Δοκιμασμένη λύση ο Χιμένεθ αν φύγει ο Καρέρα" - "Φταίει ο Πάμπλο Γκαρσία" - Αποκάλυψη για Τζόλη!

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τις τελευταίες εξελίξεις σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετά τα ευρωπαϊκά τους… στραπάτσα σχολίασαν στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89, οι Χρήστος Κωνσταντινίδης και Μάνος Τσαλγατίδης.

Τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να συνέλθει, γιατί ο Μανόλο Χιμένεθ είναι πάντα η πιο αξιόπιστη λύση και ποια τα λάθη του Πάμπλο Γκαρσία στην Κύπρο;

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα κυριότερα από όσα είπαν παρακάτω:

«Μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα για την ΑΕΚ…»

Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης μιλώντας για την εικόνα της ΑΕΚ στην ήττα από την Μπράγκα και τα προβλήματα της ομάδας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι αριθμοί αποτυπώνουν την αλήθεια. Τα 13 γκολ μέχρι τώρα στο Europa League, δείχνουν το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ στην άμυνα. Επιθετικά έχει ποιότητα και ρολάρει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μπορεί να ισχύει και αυτό που είπε ο Καρέρα, ότι η ΑΕΚ δεν έχει μάθει να αγωνίζεται σε αυτό το πρόγραμμα, με συνεχόμενα παιχνίδια και στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο ότι αγνοεί τη νίκη εντός έδρας στους ομίλους εδώ και 10 χρόνια!

Ο Καρέρα δεν έχει καταλήξει σε ένα σταθερό σχήμα, ειδικά όσον αφορά τους στόπερ. Ο Τσιγκρίνσκι είναι ο πιο σταθερός σε απόδοση, όμως έχει συχνούς τραυματισμούς. Δεν είναι τυχαίο πως χθες έπαιξε ο Χνιντ, μετά τις δηλώσεις του ατζέντη του για τον χρόνο του πελάτη του στην Ένωση. Πάντως δεν τον δικαίωσε και φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ. Πρόβλημα υπήρχε επίσης και στα δεξιά της άμυνας. Ο Μπακάκης ήταν αδύναμος κρίκος, ενώ αριστερά αποδυκνείεται ότι ο Ίσνουα δεν ήταν και από τις καλύτερες επιλογές. Αμυντικά λοιπόν ήταν το πρόβλημα της ΑΕΚ, αν και η επιστροφή του Τσιγκρίνσκι… σβήνει πολλές ατέλειες στα μετόπισθεν».

«Δοκιμασμένη λύση ο Χιμένεθ εφόσον φύγει ο Καρέρα»

Για το πόσο… κινδυνεύει ο Καρέρα και τους υποψήφιους διαδόχους του: Με 13 γκολ παθητικό στην Ευρώπη και το ματς με τη Λέστερ να ακολουθεί, σίγουρα δεν μπορεί να αισθάνεται και ιδιαίτερα ασφαλής στον πάγκο του. Γι’ αυτό και έχει… σημάνει συναγερμός για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αν υπάρχει ξανά κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Το κλίμα είναι βαρύ. Για την ώρα πάντως η διοίκηση τον στηρίζει.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, θα ήθελα τη δοκιμασμένη λύση του Μανόλο Χιμένεθ. Εκεί το βλέπω. Είναι ο άνθρωπος που ξέρει την ομάδα και είναι πάντα πρόθυμος, παρότι είχε μία δυσαρέσκεια μετά την τελευταία του θητεία. Έχει το know how!

Όσον αφορά την άμυνα για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό: Ο Τσιγκρίνσκι είναι αμφίβολος, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε επιστροφή Σβάρνα, μαζί με Νεντελτσιάρου και Βασιλαντωνόπουλο, Ινσούα στην τετράδα της άμυνας.


«Ευθύνες και ο Γκαρσία, στηρίζει το πρότζεκτ η διοίκηση»

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέροντας τα τελευταία νέα για τον ΠΑΟΚ σχολίασε: «Δεν έπρεπε να ηττηθεί από την Ομόνοια. Παρουσιάστηκε κατώτερος και ήταν κηλίδα στην ιστορία του.

Έχει ευθύνη και ο Πάμπό Γκαρσία. Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη ψυχολογικά και βγήκε στο γήπεδο νομίζοντας ότι η Ομόνοια δεν θα το… χτυπήσει. Έχει κάνει πολλά καλά στον ΠΑΟΚ ο Ουρουγουανός, αλλά κόντρα στην Ομόνοια δεν προετοίμασε σωστά την ομάδα του.

Έλειπε το πάθος και η συγκέντρωση από τους παίκτες. Από το 25 μέχρι το 50΄υπήρχε πάθος, αλλά έλειπε η συγκέντρωση. Τα γκολ που δέχθηκε ο Δικέφαλος ήταν από… παιδικά λάθη! Τόσο η αντίδραση της άμυνας στο 1-0 όσο και το πέναλτι του Ελ Καντουρί στο 2-1.

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε αφ ̓ υψηλού τον αντίπαλό του και το πλήρωσε. Έμεινε εκτός Ευρώπης και πλέον κοιτάει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όταν χτίζεις μία νεανική ομάδα βέβαια, θα έρθουν και δύσκολες μέρες. Στη διοίκηση το ξέρουν και στηρίζουν το πρότζεκτ».

Όσον αφορά αυτά που πρέπει να αλλάξει ο Γκαρσία: «Αρχικά θα πρέπει να διορθώσει την αμυντική του λειτουργία. Σε κάθε αγώνα στην τρίτη φάση του αντιπάλου δέχεται γκολ. Επίσης, όπως συνέβαινε και επί Γκαρσία, υπάρχει μεγάλο θέμα απέναντι στις κλειστές άμυνες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει από εδώ και πέρα να γίνει κυνικός. Να σκοράρει και να τελειώνει τα παιχνίδια».

«Ο Τζόλης θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι…»

Για τον Χρήστο Τζόλη και τα σενάρια πώλησης: «Δεν θα φύγει τώρα. Ο ΠΑΟΚ δεν θα το επιτρέψει και για αυτό του ανανέωσε το συμβόλαιο χωρίς ρήτρα. Ο νεαρός άσος ξέρει ότι αν θέλει να πάει παραπάνω, πρέπει να το δείξει στον ΠΑΟΚ και το κάνει. Ακούστηκε ότι τον παρακολουθεί η Ντόρτμουντ και δεν μου κάνει εντύπωση. Ο παίκτης θέλει να μείνει στην Τούμπα για ένα-δύο χρόνια και να ωριμάσει. Ειδικά αφού έχει πλέον και τον Πάμπλο Γκαρσία δίπλα του».


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ με κορυφαίο όνομα στην ΑΕΚ! Φεύγει με πώληση τον Γενάρη - Ούτε Λιβάγια ούτε Ολιβέιρα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags