Facebook Pixel Ολυμπιακός – Αμρ Ουάρντα: Απίστευτο μπάχαλο με Ουάρντα - "Καταγγέλλει"… ντου από Ολυμπιακούς - Τον διαψεύδει ο Μπέος!
| 2020-12-04 21:21:00

Μπάχαλο με Ουάρντα - "Καταγγέλλει"… ντου από Ολυμπιακούς λόγω ΠΑΟΚ - Τον διαψεύδει ο Μπέος!

Sportdog Team
Μπάχαλο με Ουάρντα - "Καταγγέλλει"… ντου από Ολυμπιακούς λόγω ΠΑΟΚ - Τον διαψεύδει ο Μπέος!

Ολυμπιακός – Αμρ Ουάρντα: Θέμα από το… πουθενά φαίνεται πως δημιούργησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Αμρ Ουάρντα!

Ο Αιγύπτιος άσος, διέρρευσε σε Μέσα της Θεσσαλονίκης, πως η ομάδα του ΝΠΣ Βόλος, κατά τη διάρκεια της προπόνησή της στη Νέα Σμύρνη, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό δέχθηκε επίθεση από 40-50 χούλιγκαν!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, οι οπαδοί που έκαναν ντου στην προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, έφεραν διακριτικά του ΟΣΦΠ, αλλά και του Πανιώνιου. Συμπλήρωσε μάλιστα, πως επιτέθηκαν φραστικά στους παίκτες του Βόλου, ενώ εκφράστηκαν με χυδαίους χαρακτηρισμούς προς τον ίδιο αναφορικά με το παρελθόν του στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της διάψευσε πως συνέβη το παραμικρό, τόνισε πως δεν υπήρξε… ντου και ξεκαθάρισε πως ήταν απλά μία ένταση μεταξύ φίλων του Πανιωνίου και μελών του Ερασιτέχνη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για τη σωστή ενημέρωση των φίλων του Βόλου και όχι μόνο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όσα δημοσιεύονται σε μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου αναφορικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο του Πανιωνίου, σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ μικρής μερίδας οργανωμένων φιλάθλων και μελών του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, χωρίς κανείς να ενοχλήσει και πολύ δε περισσότερο να κινηθεί απειλητικά προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας. Η δε προπόνηση ολοκληρώθηκε κανονικά.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί για τη φιλοξενία της, τόσο τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο όσο και τον κ. Σκούρα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για τον παικταρά του Ολυμπιακού - Ανατροπή με το "χρυσό" deal - Βουίζει η πιάτσα ότι...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags