Facebook Pixel Ατρόμητος - Άρης: "Επτάψυχος" ο Άρης με δέκα παίκτες - Από 2-0, 2-2 με Ατρόμητο - Ματσάρα στο Περιστέρι!
| 2020-12-05 19:13:00

"Επτάψυχος" ο Άρης με δέκα παίκτες - Από 2-0, 2-2 με Ατρόμητο - Ματσάρα στο Περιστέρι! (vid)

Sportdog Team
"Επτάψυχος" ο Άρης με δέκα παίκτες - Από 2-0, 2-2 με Ατρόμητο - Ματσάρα στο Περιστέρι! (vid)

Ατρόμητος - Άρης: Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, παίζοντας και με δέκα παίκτες ο Άρης κατάφερε να κάνει τρομερό ντεμαράζ και να φύγει με ισοπαλία 2-2 από την έδρα του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Το παιχνίδι στράβωσε για τους Θεσσαλονικείς από το πρώτο μέρος, όταν στο 35' ο Ρόουζ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι, το οποίο έκανε γκολ για τον Ατρόμητο ο Μανούσος στο 37'.

Στο 51' οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα πανέμορφο γκολ με τον Μουνίθ για το 2-0 και παίζοντας με παίκτη παραπάνω, όλα έδειχναν ότι θα έπαιρναν και το τρίποντο. Κι όμως, ο Άρης αποδείχτηκε... επτάψυχος και επέστρεψε στο ματς.

Αρχικά, στο 61' ο Κάτσε με σουτ από το πρώτο δοκάρι μείωσε σε 2-1 και στο 81' ο Σάσα έδωσε τον απίστευτο βαθμό στον Άρη, ύστερα και από έλεγχο της φάσης στο VAR.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (72' Κιβρακίδης), Χαρίσης (86' Σάλομον), Νάτσος, Μουνίθ (72' Χριστοδουλόπουλος), Ενσικουλού (86' Μάτιτς), Μανούσος (72' Κωτσόπουλος)

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκανέα (59' Σίλβα), Σάσα, Ματίγια, Μπερτόλιο (76' Λόπεζ), Γκαρσία (59' Κάτσε), Γκάμα (42' Μπελαουάν), Μάνος (76' Μαντσίνι)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags