Facebook Pixel Sportdog.gr | Βρήκε τον νέο... Τσιμίκα ο Μαρτίνς! Παραδέχτηκε τη "μεταγραφή" μετά την 4άρα
| 2020-12-05 22:32:00

Βρήκε τον νέο... Τσιμίκα ο Μαρτίνς! Παραδέχτηκε τη "μεταγραφή" μετά την 4άρα

του Παναγιώτη Νικολάου
Βρήκε τον νέο... Τσιμίκα ο Μαρτίνς! Παραδέχτηκε τη "μεταγραφή" μετά την 4άρα

Το όνομα του Μάριο Βρουσάι ήταν πάντα ψηλά στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες λόγω των ευρωπαϊκών του εμφανίσεων με τη φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ.

Οπότε ήταν λογικό τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα πάνω του στην αναμέτρηση με τον Βόλο, όπου ο 22χρονος γεννηθείς στη Ναύπακτο μεσοεπιθετικός τοποθετήθηκε στη δεξιά πλευρά από τον Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα ερωτήθηκε για αυτή την κίνηση μετά το 4-1 ενατίον της ομάδας της Μαγνησίας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού κλήθηκε να σχολιάσει την αλλαγή του Χολέμπας και τον Βρουσάι. «Ήταν μια αλλαγή που έπρεπε να γίνει καθώς δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά και έπρεπε να βρούμε μια λύση, καθώς δεν είχαμε σταθερότητα και ο Μάριος Βρουσάι μας το έδωσε αυτό.

Μας δίνει πολλές θετικές απαντήσεις και αφού έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια ξέρουμε ότι μπορεί να βοηθήσει και να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε», ήταν τα λόγια του Μαρτίνς για τον παίκτη, για τον οποίον τρέφουν μεγάλες ελπίδες στον Πειραιά, ότι θα εξελιχθεί σε νέο Τσιμίκα.

Τόσο ο Τσιμίκας, όσο και ο Βρουσάι πριν ανεβάσουν τις μετοχές στον Ολυμπιακό είχαν πέρασμα από τη Βίλεμ, κάτι που σημαίνει, ότι η Ολλανδία έχει αποδειχθεί ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό... σχολείο για τους Έλληνες παίκτες. Υπενθυμίζεται, ότι και άλλοι συμπατριώτες μας είδαν την καριέρα τους να αποκτά ανοδική πορεία. Για παράδειγμα ο Γιώργος Γιακουμάκης φέτος με τη Φένλο.

Έτσι και αλλιώς ο ίδιος ο Βρουσάι είχε παραδεχτεί, μετά το ματς με τον Άρη, ότι του έκανε καλό ο δανεισμός του στην Ολλανδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Mπαμ" Μαρινάκη στον Ολυμπιακό! Βούιξαν τα δημοσιογραφικά στέκια - Υπογράφει άμεσα με κυνηγό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags