Facebook Pixel Champions League: Θρίαμβος Γιουβέντους, πρωτιά με 3άρα στη Μπάρτσα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-08 23:57:00

Θρίαμβος Γιουβέντους, πρωτιά με 3άρα στη Μπάρτσα - Τρελό κάζο και αποκλεισμός για Γιουνάιτεντ! (Vid)

Sportdog Team
Θρίαμβος Γιουβέντους, πρωτιά με 3άρα στη Μπάρτσα - Τρελό κάζο και αποκλεισμός για Γιουνάιτεντ! (Vid)

Champions League: Η Γιουβέντους "συνέτριψε" τη Μπαρτσελόνα με 3-0 στο μεγάλο ματς της βραδιάς και της πήρε την πρωτιά του ομίλου, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 3-2 από τη Λειψία και αποκλείστηκε μαθηματικά, συνεχίζοντας στο Europa League!

Η Ντιναμο Κιέβου νίκησε 1-0 τη Φερεντσβάρος και συνεχίζει στο Europa League, η Σεβίλλη νίκησε 3-1 τη Ρεν και η Τσέλσι ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κράσνονταρ.

Πάντως, η βραδιά αμαυρώθηκε από τα πρωτοφανή γεγονότα της αναμέτρησης Μπασακσεχίρ με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία διεκόπη στο 18' όταν οι Τούρκοι κατηγόρησαν τον τέταρτο διαιτητή για ρατσιστικό χαρακτηρισμό στο πρόσωπο του βοηθού προπονητή της ομάδας, Πιέρ Γουεμπό. Η αναμέτρηση θα συνεχιστεί την Τετάρτη (9/12, 19:55).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Τσέλσι - Κρασνοντάρ 1-1 (28' Ζορζίνιο / 24' Καμπελά)

Ρεν - Σεβίλλη 1-3 (86' πεν. Ρουτέρ / 32' Κουντέ, 45+2' 81' Εν-Νεσιρί)

Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους 0-3 (13' πεν. 52' πεν. Κριστιάνο Ρονάλντο, 20' ΜακΚένι)

Ντινάμο Κιέβου - Φερεντσβάρος 1-0 (60' Ποπόφ)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπασακσεχίρ 0-0 (ΔΙΑΚΟΠΗ)

Λειψία - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-2 (2' Ανχελίνο, 13' Χαϊντάρα, 69' Κλάιφερτ / 80' πεν. Φερνάντες, 83' Πογκμπά)

Λάτσιο - Μπριζ 2-2 (12' Κορέα, 27' πεν. Ιμόμπιλε / 15' Φόρμερ, 76' Βάνακεν)

Ζενίτ - Ντόρτμουντ 1-2 (16' Ντριούσι / 68' Πίστσεκ, 79' Βιτσέλ)
 

Αναλυτικά τα ματς:

5ος Όμιλος

Όλα είχαν κριθεί από την 5η αγωνιστική στον 5ο όμιλο, με τις Τσέλσι και Σεβίλλη να παίρνουν την πρόκριση ως πρώτη και δεύτερη αντίστοιχα, την Κράσνονταρ να συνεχίζει στο Europa League και τη Ρεν να μένει στην τελευταία θέση. Στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής, η Τσέλσι έμεινε στο 1-1 με την Κράσνονταρ εντός έδρας και η Σεβίλλη νίκησε άνετα με 3-1 στη Γαλλία τη Ρεν.

7ος Όμιλος

Η Γιουβέντους "διέλυσε" τη Μπαρτσελόνα με 3-0 στο μεγάλο ματς της Βαρκελώνης και πήρε την πρωτιά του ομίλου. Δύο γκολ πέτυχε ο Ρονάλντο με πέναλτι, νικώντας κατά κράτος στη μάχη με τον Μέσι, και ένα ο ΜακΚένι. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 15 πόντους, αλλά η Γιουβέντους υπερέχει στην ισοβαθμία.

Στο έτερο ματς του ομίλου η Ντιναμό Κιέβου νίκησε 1-0 τη Φερεντσβάρος και πήρε την τρίτη θέση που της δίνει το εισιτήριο για το Europa League.

8ος Όμιλος

Το παιχνίδι της Μπασάκσεχιρ με την Παρί Σεν Ζερμέν διεκόπη στο 18ο λεπτό εξαιτίας της αποχώρησης των Τούρκων από το γήπεδο, καθώς κατηγόρησαν τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα ότι αποκάλεσε "νέγρο" τον βοηθό προπονητή της ομάδας, Πιέρ Γουεμπό. Η τύχη του ματς αγνοείται ακόμα!

Πάντως, το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει καμία σημασία αναφορικά με την πρόκριση μετά μετά τη μεγάλη της Λειψίας με 3-2 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Γερμανοί περνούν με βαθμούς και ανάλογα με την τύχη του αγώνα της Παρί, θα εξαρτηθεί το αν θα είναι πρώτοι ή δεύτεροι. Η Παρί θα προκριθεί ακόμα κι αν χάσει, αφού υπερέχει στην ισοβαθμία με τη Γιουνάιτεντ (9 βαθμοί)!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags