Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τίναξε την μπάνκα ο Μαρινάκης και τον έκανε... Μήτρογλου!
| 2020-12-09 15:29:00

Τίναξε την μπάνκα ο Μαρινάκης, τον έκανε... Μήτρογλου - Τελειώνει μεγάλο συμβόλαιο ο Πάμπλο Γκαρσία!

GOALάρες by Εvaggelistis
Τίναξε την μπάνκα ο Μαρινάκης, τον έκανε... Μήτρογλου - Τελειώνει μεγάλο συμβόλαιο ο Πάμπλο Γκαρσία!

Οι σημερινές GOALάρες καταπιάνονται με το (νέο) μυθικό συμβόλαιο του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό και κάποιες άγνωστες ή... υποβαθμισμένες επισημάνσεις. 

Αλλά και για δυο... αποτυχημένους (μέχρι τώρα) δανεισμούς, που είχαν σηκώσει μεγάλο θόρυβο και πολυδιαφημιστεί και είναι πολύ πιθανό να διακοπούν απότομα. Κοινώς οι ομοιότητες των υποθέσεων Μούσα Βαγκέ και Βινάγκρε...

1η) Τι να πει κάποιος για το μυθικό συμβόλαιο του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό, το οποίο (προσοχή στη λεπτομέρεια) θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Γενάρη του 2021. Παρότι το ισχύον και με σαφώς μικρότερες αποδοχές ολοκληρωνόταν τον ερχόμενο Ιούνιο. Για να αντιληφθείτε το μέγεθος αυτού του deal αναφέρω απλά τις εξής επισημάνσεις: 1η) θα γίνει μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος τουλάχιστον την τελευταία 10ετία (σε αυτό βέβαια θα βοηθήσουν εκτός των υψηλότατων φιξ καθαρών αποδοχών του τα μπόνους αλλά και τα μεγάλα πριμ που δίνονται στους "ερυθρόλευκους", 2η) ουσιαστικά ο Μαροκινός στον Ολυμπιακό θα αγγίξει τα λεφτά που παίρνει ο Κώστας Μήτρογλου στη Μαρσέιγ, ο οποίος είναι ξανά υποψήφιος για επιστροφή στον Θρύλο, 3η) ακόμη και έτσι πάντως αν αποδεχόταν μία από τις προτάσεις που είχε από το Κατάρ, εκεί θα έπαιρνε σχεδόν τα διπλά χρήματα και σχεδόν για τα διπλά χρόνια 4η) ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον "χρυσοπλήρωσε" στα 33 του χρόνια όχι μόνο γιατί πείστηκε για τις... αληθινές προσφορές που υπήρχαν από την Αραβία και γνώριζε  πόσο δημοφιλής είναι ακόμη και ανάμεσα στους Σεϊχηδες του Κατάρ ο Μαροκινός (τον έχουν κάνει και επίτιμο μέλος στην επιτροπή διοργάνωσης του Μουντιάλ) αλλά και επειδή στον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί περνάει καλά και το δείχνει, νιώθει "πριμαντόνα" με την καλή έννοια και το απολαμβάνει μαζί με τη φροντίδα από το κλαμπ, 5η) το νέο συμβόλαιο του Ελ Αραμπί είναι plus από τις συνολικές αποδοχές που έχουν μαζί Ολιβέιρα και Λιβάγια, τα δύο πιο ακριβά συμβόλαια της ΑΕΚ!



2η) Δεδομένα τον Γενάρη ο Ολυμπιακός θα πάει να πάρει αριστερό μπακ και ο ΠΑΟΚ (βασικό) δεξιό μπακ, παρότι στο ρόστερ του Δικεφάλου υπάρχουν οι Μούσα Βαγκέ (φετινό αποκτήμα) και Ροντρίγκο (περσινό απόκτημα). Και με τους δύο ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ενθουσιάζεται, με τον πρώτο μάλιστα μάλλον απογοήτευση νιώθει (και δεν ειναι ο μόνος στον Οργανισμό με το ίδιο... συναίσθημα/εικόνα) ενώ ειδικότερα για τον Πορτογάλο, που οι "ασπρόμαυροι" έδωσαν το καλοκαίρι του 2019 μάχη για να τον "κλέψουν" από την ΑΕΚ, θα μπορούσε να μείνει στο ρόστερ και να βοηθάει στο ροτέισον αλλά είναι πολύ υψηλό το συμβόλαιό του για τέτοιο ρόλο (αλλά και για την αξία/ προσφορά του), όταν μιλάμε για τη νέα οικονομική ταξη πραγμάτων στην ΠΑΕ ΠΑOΚ. Ο Βαγκέ, που είναι επιλογή... Ρέμπε, πιθανότατα θα πληρώσει τη νύφη με την ανέρευση φόρμουλας για τη διακοπή του δανεισμού του από την Μπαρτσελόνα. Κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί και στον Ολυμπιακό με τον Βινάγκρε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Δηλαδή να... επιστραφεί στη Γούλβς πριν από την ολοκλήρωση του δανεισμού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το πρώτο μπαμ του Μαρινάκη τον Γενάρη - Με αυτόν ξεφεύγει - Δώστε του από τώρα το πρωτάθλημα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags