Facebook Pixel Ολυμπιακός – Βαγγέλης Μαρινάκης: Μεταγραφάρα τον Γενάρη ο Ολυμπιακός - Φέρνει παικταρά ο Μαρινάκης - Πρώτη είδηση στην Ευρώπη!
| 2020-12-12 09:26:00

Μεταγραφάρα τον Γενάρη ο Ολυμπιακός - Φέρνει παικταρά ο Μαρινάκης - Πρώτη είδηση στην Ευρώπη!

Sportdog Team
Μεταγραφάρα τον Γενάρη ο Ολυμπιακός - Φέρνει παικταρά ο Μαρινάκης - Πρώτη είδηση στην Ευρώπη!

Ολυμπιακός – Βαγγέλης Μαρινάκης: Μεταγραφικές εξελίξεις υπάρχουν στον Ολυμπιακό ενόψει Γενάρη, όπου δεν αποκλείεται να γίνουν παραπάνω από δύο μεταγραφές στο Λιμάνι.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν εντατικά για αριστερό μπακ, ωστόσο λόγω του προβλήματος υγείας που προέκυψε με τον Χασάν, είναι πολύ πιθανό πλέον να βγουν στην αγορά και για την απόκτηση σέντερ φορ.

Τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει είναι πολλά, ωστόσο από την Τουρκία… επέστρεψε μία περίπτωση, ιδιαιτέρως δυνατή! Όπως γράφει λοιπόν και ο «Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στους πιθανούς προορισμούς του Μάριο Μάντζουκιτς για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Ο 34χρονος άσος, που έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι ελεύθερος καθώς τον περασμένο Ιούλιο έλυσε τη συνεργασία του με την Αλ Ντουχαϊλ του Κατάρ και είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στην Ευρώπη.

Προφανώς πρόκειται για μία εξαιρετική, αλλά και ακριβή περίπτωση, ωστόσο είναι σίγουρα ένας παίκτης που έχει το… εύκολο γκολ θα βοηθήσει τόσο στα ματς του Europa League όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή στον Ολυμπιακό - Αυτόν φέρνει ο Μαρινάκης σε θέση έκπληξη - Ποιος... τελειώνει!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags