Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι - Ντιέγκο Μαραντόνα: Πρόταση-βόμβα για Μέσι - "Σε αυτή την ομάδα να πάει... για τον Μαραντόνα" - Χαμός στην Ευρώπη!
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-12 12:27:00

Πρόταση-βόμβα για Μέσι - "Σε αυτή την ομάδα να πάει... για τον Μαραντόνα" - Χαμός στην Ευρώπη!

Sportdog Team
Πρόταση-βόμβα για Μέσι - "Σε αυτή την ομάδα να πάει... για τον Μαραντόνα" - Χαμός στην Ευρώπη!

Λιονέλ Μέσι - Ντιέγκο Μαραντόνα: Τα βήματα του Ντιέγκο Μαραντόνα ζήτησε ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ να ακολουθήσει ο Μέσι. Ο άσος της Μόντσα που ήταν και συμπαίκτης με τον Αργεντίνο,  του πρότεινε να αγωνιστεί στη Νάπολι, προκειμένου να τιμήσει την μνήμη του Μαραντόνα. 

 «Ακούω πάντα για την σύγκριση Μέσι με Μαραντόνα και θέλω να κάνω μία πρόταση στον Λίο. Να πάει στην Νάπολι όταν τελειώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, θα ήταν σπουδαία αν ο ίδιος καλούσε τον ντε Λαουρέντις και του έλεγε... έρχομαι.

Ακόμα και παρότι έχουν αποσύρει το Νο10, θα ήταν εκπληκτικό να αγωνιστεί για 1-2 χρόνια στην Νάπολι ο Μέσι με το Νο10, θα τιμούσε τον Μαραντόνα. Ίσως να κερδίσει και ένα πρωτάθλημα στην Ιταλία, θα είναι μία στιγμή αποθέωσης, σενάριο για ταινία. Αν ήμουν εγώ στην θέση του, θα το σκεφτόμουν. Έχει κερδίσει τα πάντα σε επίπεδο συλλόγων και να τελειώσει έτσι την καριέρα του θα ήταν θρυλικό» τόνισε χαρακτηριστικά στο ESPN.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags