Facebook Pixel Διχασμός υπάρχει στον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Άρη
| 2020-12-13 21:47:00

Παίζουν ξύλο οι ΠΑΟΚτσήδες! "Μικραίνετε την ομάδα με διαιτησία - Κόμπλεξ στο Χαριλάου!"

Sportdog Team
Παίζουν ξύλο οι ΠΑΟΚτσήδες! "Μικραίνετε την ομάδα με διαιτησία - Κόμπλεξ στο Χαριλάου!"

Διχασμός υπάρχει στον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Μεγάλη μερίδα οπαδών τα βάζει με τη διαιτησία, μία εξίσου μεγάλη μερίδα όμως ασκεί αυστηρή κριτική για την εικόνα της ομάδας.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια που συγκέντρωσε το Sportdog:

Κλείστε τις κάμερες στον επόμενο γυρο στην Τουμπα και είτε με κόσμο είτε χωρίς καντε ότι καταλαβαίνετε

Κλασικός ΠΑΟΚ, είμαστε μια μέτρια ομάδα με τεράστιο λαό, ανακοινώσεις, φανφάρες, ραδιόφωνα,. σούπερ αναλύσεις,τους έχουμε, έφτασε η αποστολή, ώρα για διπλό, κάποιοι λέγανε για πεντάρες, φωτογραφίες, φρου φρου και αρώματα, Instagram και ο Άρης να παίζει σαν σε τελικό champions league, μια ομάδα 20 φορές κάτω σε μπάτζετ από εμάς..Όλοι ξέραμε πως θα φάμε γκολ..και δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, χάνεις το πρωτάθλημα πλέον και δεν σου μένει τίποτα άλλο, ο γαύρος δύσκολα θα κάνει γκέλα. Κόμπλεξ μια ζωή στο Χαριλάου, χρόνια ολόκληρα αυτό θυμάμαι εγώ..κόμπλεξ απύθμενο! Προσωπικά ήξερα πως θα χάσουμε, η ομάδα δεν βγαζει πλέον εμπιστοσύνη, όλα τα παιχνίδια τα κάνουμε ντέρμπι..ο γαύρος θα μας αποτελειώσει..μεγάλη διαφορά στα ρόστερ και στην διοίκηση (έστω και σάπια), δείτε επιτέλους την πραγματικότητα και μην αρχίσετε το κράξιμο και την κλασική κασέτα μας έχετε κουράσει..η ομάδα έχει πρόβλημα όχι εγώ!

Όλο αυτό απο μόνο του μια απαντηση σε οσους εμπλεκουν τον ΠΑΟΚ σε ευνοικές διαιτησιες,διαπλοκες με ΕΠΟ,ευρωπες,Γραμμενους κπλ. Αυτο το σκουπιδι που το βρηκαν και το φεραν να σφυριξει γιατρε μου ?(Μαλλον Kωνσταντινου και Ελενης εβλεπε στο VAR)Πραγματικα ηταν ολο μια παράνοια και υποτίμηση νοημοσήνης και μας μετεφερε 15 χρονια πισω . Λυπαμε !!!

Αυτο που θα μου μείνει απο την σημερινή αναμετρηση ειναι στην φαση του VAR, o τροπος που ο παγκος του αρη ουρλιαζε ΝΟ PENALTY NO PENALTY συνεχόμενα λες και βρισκόντουσαν σε τελικό CHL και απο αυτη την αποφαση κρινόταν η ζωη τους ολη. Κατα τα αλλα απο τις μεγαλυτερες σφαγες των τελευταιων χρόνων.

Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα στα κρίσιμα ματς είναι απούσα. Παρωδία σε όλα τα επίπεδα, καθόμαστε και σκάμε ενώ όλοι εκεί μέσα κολυμπάτε στο χρήμα. Η σεζόν τελείωσε και επίσημα σήμερα κύριοι. Ο κόσμος πεινάει και δεν ξέρει τι του ξημερώνει, και εσείς που τα έχετε όλα αντί να προσφέρετε τα αναμενόμενα, απογοητεύετε διαρκώς. Είστε υπαίτιοι άπαντες από την διοίκηση μέχρι τους ποδοσφαιριστές.

Οποίος σημερα λεει οτι φταει η διαιτησία για την ήττα μικραίνει την ομάδα ! Με 3-4 τελικές στο στοχο σε 98 λεπτά ΔΕΝ σου φταίει ο διαιτητής !! Τα ιδια κ τα ιδια! Η ομάδα έμεινε γυμνή φέτος ! Έφυγαν παίκτες που δεν αντικαταστάθηκαν! Ολα τα υπόλοιπα ειναι σαλτσες! Δώσατε δικαίωμα στα σκουλίκια !

Από το 50 έπεφταν σαν τα κοτόπουλα οι παίκτες της ομάδας με δηλωμένο πρόεδρο ολυμπιακό. Για την διαιτησία δεν ξέρω τι να πω, δεν έχει νόημα, θεωρώ ότι δεν έχουμε υλικό για κάτι παραπάνω. Ο Λουτσε κάτι ήξερε και την κοπανησε, βρωμάνε τα πάντα στην ΠΑΕ τον τελευταίο καιρό. Ξενερα και πίκρα, τίποτα άλλο. Ας ελπίσουμε ο Γιαννούλης να μην ακολουθήσει την πορεία όλων των Ελλήνων παικτών. Το χειρότερο παιχνίδι του με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Περιμένουμε μια ανακοίνωση, μια μεταγραφή, κάτι ρε μαλακες. Δεν μας νοιάζει αυτή η ήττα. Οι άλλοι κάθε χρόνο για ένα ματς ζούνε. Αποδεδειγμένα.Υ.Γ Όταν πήραμε νταμπλ, δεν πανηγυρισαμε όπως οι παίκτες του Άρη σήμερα στο τέλος.

Το εύκολο είναι να το ρίξουμε στο ανύπαρκτο πέναλτι. Η ομάδα όμως σήμερα ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ. Ακόμα μια φορά ντροπιαστική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της γειτονιάς.

Μεγάλη ξεφτίλα η σημερινή, τελειώσαμε το ματς με 2 υποτιθέμενες ευκαιρίες λες και παίζαμε με την Λίβερπουλ. Πλάνο ανύπαρκτο να φτάσει η μπάλα στον Γιαννουλη για να βγάλει σέντρα.... Σε κάθε κρίσιμο ματς η ομάδα μπλοκαρισμένη, αγαπάμε Πάμπλο αλλά θελουμε κανονικό προπονητή. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι η πρακτική κανενός. Τέλος.

Τα μεγάλα συμβόλαια που ήταν σήμερα; Βιειρίνια υπάρχει; Γιαννούλης αρχηγός δεν υπάρχει


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα μετά τον Άρη! Επιστρέφει Βραζιλιάνος παικταράς στον ΠΑΟΚ - Αυτός θα τον σώσει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags