Facebook Pixel Serie A: Δεν χάνει η Μίλαν, γλίτωσε ξανά στο 91’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-13 23:55:00

Δεν χάνει η Μίλαν, γλίτωσε ξανά στο 91’ - Διπλό η Γιουβέντους, μεγάλη ανατροπή η Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν χάνει η Μίλαν, γλίτωσε ξανά στο 91’ - Διπλό η Γιουβέντους, μεγάλη ανατροπή η Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Serie A: Η πρωτοπόρος Μίλαν συνεχίζει αήττητη, καθώς έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας την Πάρμα σε 2-2 με γκολ του Ερναντές στο 91', σε ένα ματς που είχε τέσσερα δοκάρια!

Η Γιουβέντους έστω και δύσκολα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τζένοα, την οποία νίκησε 3-1 στο Λουίτζι Φεράρις της Γένοβας στο πλαίσιο της 11ης ημέρας της Serie A και να διατηρηθεί έτσι κοντά στην κορυφή. Η ομάδα του Τορίνο κατάφερε να προηγηθεί στο 57΄ με τον Ντιμπάλα, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 61΄ με τον Στουράρο. Όμως η Γιουβέντους με δύο τέρματα του Κριστιάνο Ρονάλντο (78΄, 89΄) από το σημείο του πέναλτι κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1.

Νωρίτερα, η Αταλάντα δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 3-0 την Φιορεντίνα με 3-0, ενώ η Ρόμα ήταν εντυπωσιακή και διέλυσε με 5-1 στην Μπολόνια την τοπική ομάδα.

Μάλιστα η ομάδα της Ρώμης έβαλε πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Στο μεταξύ η Νάπολι κατάφερε, με ανατροπή, να λυγίσει την αντίσταση της Σαμπντόρια και να επικρατήσει στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» της Σαμπντόρια με 2-1. Ο Κώστας Μανωλάς ήταν βασικός στην ενδεκάδα των «παρτενοπέι».

Η Ιντερ «λαχτάρισε», αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της αξιόμαχης Κάλιαρι με 3-1 και να πλησιάσει τη Μίλαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα της Σαρδηνίας προηγήθηκε με τον Σοτίλ στο 42ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια οι «νερατζούρι» πήραν τον έλεγχο του ματς και στο τελευταίο 20λεπτο ανέτρεψαν το σκορ με τα γκολ των Μπαρέλα (77'), Ντ' Αμπρόσιο (84') και Λουκάκου (90'+). 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags