Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τρομερές καταγγελίες Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ: Μαύρες σακούλες σε Άρη, στήσιμο και... βόμβα στο πρωτάθλημα!
| 2020-12-13 23:56:00

Τρομερές καταγγελίες Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ: Μαύρες σακούλες σε Άρη, στήσιμο και... βόμβα στο πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Τρομερές καταγγελίες Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ: Μαύρες σακούλες σε Άρη, στήσιμο και... βόμβα στο πρωτάθλημα!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Νέος… πόλεμος και μάλιστα με πολύ σοβαρές κατηγορίες, ξέσπασε τις τελευταίες ώρες μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, με αφορμή το ντέρμπι των «ασπρόμαυρων» κόντρα στον Άρη.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτηση του στα social media σχολιάζει την άκρως επιθετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ, αλλά και τα υπονοούμενα της περί… Φόρεστ, αφήνωντας σαφέστατες αιχμές για τον Δικέφαλο!

Ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε με επίσης σκληρούς χαρακτηρισμούς, τόνισε πως τις… μαύρες σακούλες τις έστειλε ο Ολυμπιακός για το πριμ και τόνισε πως το «στήσιμο» στο Βικελίδης θα το… πληρώσουν, γιατί τίναξαν το πρωτάθλημα στον αέρα.

Ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε:

«Γκαγκατσάκο ωραία ανακοίνωση. Είπατε ότι τελικά η τεχνολογία πειράζεται από τον χειριστή VAR. Είπατε μέσα στο αμόκ σας ότι ο Κλάτενμπεργκ ονειρεύεται θέση στον πάγκο της Φόρεστ. Προσφέρουμε σε ένδειξη ανθρωπιάς θέση εξωφυλαρούχα στον Γκαγκατσάκο. Και θέση συντηρητή στον Γιώργη. Στη Φόρεστ υπάρχουν και δύο ευρωπαίκά κύπελλα που πρέπει να γυαλίζονται.

Μόνο ρε Γκαγκατσάκο στην αναλυτική ανακοίνωση ξεχάσατε για τις σακούλες που έκαναν βόλτες την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Βγάλε άλλη μια ανακοίνωση να μάθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ ποιοι πήγαν στους παίκτες του ΑΡΗ με σακούλες μαύριο χρήμα. Το τους ζήτησαν και κυρίως ποιος τους έστειλε. Άντε γιατί έφτασε η ώρα να πέσουν όλες οι μάσκες»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης έγραψε:

«Το παιδοβουβαλάκι τόλμησε να πιάσει στο συνήθως γεμάτο με χοληστερίνη στόμα του τον ΠΑΟΚ κι εμένα, υπερασπιζόμενος τη νέα του αγαπημένη (μετά τον Ολυμπιακό, την Τσέλσι και τη Νότιγχαμ Φόρεστ).

Προς τον δούλο της κοιλιάς και αρκετών άλλων «απολαύσεων» έχω να του πω πως οι μαύρες σακούλες λογικά φτάνουν από τον Πειραιά για να πληρωθεί το έξτρα πριμ που τάξατε, κάτι που πρέπει να ερευνήσει η ΑΑΔΕ ή τελοσπάντων κάποια αρχή του κράτους που ενδέχεται να έχει μείνει εκτός ελέγχου σας.

Βομβαρδίσατε το πρωτάθλημα με τον Σπάθα του 2020 όπως κάνατε και πέρυσι με τις δήθεν πολυιδιοκτησίες με τον υπαλληλάκο σας υπουργό. Θα το πληρώσετε όπως το 2016 μετά τον Παπά και να αναμείνετε γιατί το στήσιμο το σημερινό δε θα περάσει έτσι.

ΥΓ: Πες μας για τον Ματέο, τελικά ο ΟΣΦΠ Β’ τον πήρε μέσω του ΟΣΦΠ Α’;»

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξαφνική βόμβα στον Ολυμπιακό - Αποχωρεί ο Ραφίνια - Τι συνέβη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags