Facebook Pixel Άρης – ΠΑΟΚ: Αιχμές Κάκου: "Πονηρό σφύτγμα με Τζόλη - Δύο πέναλτι για ΠΑΟΚ - Υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων"
| 2020-12-14 00:06:00

Αιχμές Κάκου: "Πονηρό σφύριγμα με Τζόλη - Δύο πέναλτι για ΠΑΟΚ - Υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων"

Sportdog Team
Αιχμές Κάκου: "Πονηρό σφύριγμα με Τζόλη - Δύο πέναλτι για ΠΑΟΚ - Υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων"

Άρης – ΠΑΟΚ: Ο Τάσος Κάκος σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ, όπου οι Κίτρινοι νίκησαν 1-0 με πέναλτι του Γκάμα και… έβγαλε στη σέντρα τον διαιτητή

Για το πέναλτι του Άρη τόνισε σχετικά στην αθλητική εκπομπή του OPEN: «Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πασχαλάκης παίζει πρώτα την μπάλα και μετά βρίσκει τον παίκτη. Είναι ξεκάθαρο από το γκελ που κάνει η μπάλα, ότι αλλάζει πορεία από τον τερματοφύλακα. Δεν χρειάζεται να είσαι έμπειρος διαιτητής για να το δεις. Δεν υπάρχει πέναλτι και δεν δικαιολογείται το VAR πως δεν είδε αυτό που είδε όλος ο κόσμος. Δεν μπορεί να υποστηρίξει την απόφαση του διαιτητή. Δεν γίνεται, απαράδεκτοι και οι δύο».

Και συνέχισε: «Για την φάση του Τζόλη, κάνει μία βουτιά και δεν υπάρχει πέναλτι σε καμία περίπτωση. Ο αμυντικός δεν ήρθε σε επαφή με τον παίκτη του ΠΑΟΚ και ο διαιτητής εύκολα έδωσε πέναλτι. Σωστό το VAR. Αλλά γιατί δεν έδωσε κίτρινη κάρτα για θέατρο; Όλα αυτά για τη δεύτερη περίπτωση στην ίδια φάση. Στην αρχή υπάρχει επαφή με τον Τζόλη και πέναλτι. Γιατί δεν το είδαν;

Η απόφαση του διαιτητή ήταν πονηρή, που σφύριξε πέναλτι το δεύτερο μαρκάρισμα στην ίδια φάση. Ας το σκεφτείτε, δεν λέω κάτι άλλο…»

Όσον αφορά την τελευταία φάση, σημείωσε: «Υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση πέναλτι για χέρι του παίκτη του Άρη. Ο διαιτητής το έληξε και στο VAR δεν τον ενημέρωσαν. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο Κλατενμπεργκ υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων».

Δείτε όλες τις φάσεις στο παρακάτω βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags