Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Ατακάρα Σεμέδο για τον αποκλεισμό από το Ch. League - Τι είπε για Πόρτο και Europa
| 2020-12-14 08:44:00

Ατακάρα Σεμέδο για τον αποκλεισμό από το Ch. League - Τι είπε για Πόρτο και Europa

Sportdog Team
Ατακάρα Σεμέδο για τον αποκλεισμό από το Ch. League - Τι είπε για Πόρτο και Europa

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα O' Jogo έδωσε ο Πορτογάλος στόπερ και αναφέρθηκε στην πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να τα πάνε καλύτερα από εδώ και πέρα στο Europa League.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Αν ήσουν δημοσιογράφος ποιον θα επέλεγες για καλύτερο παίκτη;

«Είναι δύσκολο να απαντήσω ύστερα από μια ήττα, όπου είχαμε την προσδοκία για να νικήσουμε το ματς. Όμως, γενικά, η Πόρτο τα πήγε πολύ καλά».

Είδες κάποιον να ξεχωρίζει;

«Ο Οτάβιο έκανε καλό παιχνίδι, αλλά μου κόστισε προσωπικά. Δεν πετύχαμε το γκολ και πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι».

Στο Europa League μπορεί να είσαι αντίπαλος της Μπράγκα ή της Μπενφίκα. Θα ήθελες να αντιμετωπίσεις μία από αυτές τις δύο ομάδες;

«Είναι πάντα καλό το να επιστρέφω στην Πορτογαλία, ακόμη κι αν πρόκειται να αντιμετωπίσω μια ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ή για να παίξω στην εθνική ομάδα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε».

Τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός στο Europa League;

«Μπορούμε να αφήσουμε μια καλύτερη εικόνα απ' αυτήν που είχαμε στο Champions League».

Ήταν αποτυχία η πορεία στο Champions League;

«Περιμέναμε πολλά περισσότερα, τόσο για τα όσα κάναμε πέρυσι στην Ευρώπη όσο και επειδή ο όμιλος μας ταίριαζε. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν σε υψηλότερο επίπεδο για να συγκριθεί με τις άλλες ομάδες του ομίλου, είχαμε δύο αντιπάλους όπως οι Πόρτο και Μαρσέιγ, με τις οποίες έπρεπε να παλέψουμε για την πρόκριση, αλλά δεν ήταν δυνατόν. Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά και η Πόρτο έχει πολλή εμπειρία σ' αυτήν τη διοργάνωση. Δεν έκανε τα λάθη που κάναμε εμείς. Τα μαθήματα που πήραμε απ' αυτόν τον όμιλο είναι αρνητικά, πρέπει να βελτιωθούμε στο Europa League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags