Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: ΟΣΦΠ: "Πόσο σανό; Βάλαμε πρώην γενικό αρχηγό ΠΑΟΚ και κουμπάρο Γκαγκάτση να κάνει δωροδοκία;"
| 2020-12-15 20:55:00

Αντεπίθεση Ολυμπιακού: "Αυτός έκανε τη δωροδοκία! Πρώην γενικός αρχηγός ΠΑΟΚ και κουμπάρος του..."

Sportdog Team
Αντεπίθεση Ολυμπιακού: "Αυτός έκανε τη δωροδοκία! Πρώην γενικός αρχηγός ΠΑΟΚ και κουμπάρος του..."

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Δεν έχει τέλος ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, με αφορμή τις καταγγελίες για την απόπειρα δωροδοκίας παικτών του Άρη, πριν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο Δικέφαλος νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της απόπειρας δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη, το οποίο κατήγγειλε ο Κώστας Καραπαπάς και η απάντηση από τον Ολυμπιακό ήρθε λίγα λεπτά αργότερα.

Οι ασπρόμαυροι, απαντώντας στην ανακοίνωση των Πειραιωτών που έκανε λόγο για συγκεκριμένα στοιχεία με… ονόματα και διευθύνσεις, έριξαν τη… βόμβα, σημειώνοντας πως αυτός που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον νεαρό τερματοφύλακα, ήταν συνεργάτης του Ολυμπιακού. Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» τοποθετούνται ξανά επίσημα και μάλιστα κάνουν αναφορές και σε ονόματα ανθρώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας!

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Ποσό σανό θέλετε να δώσετε στον κόσμο σας;

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβαλε τον τέως γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, Ν.Π., κολλητό φίλο του Μάκη Γκαγκάτση και του κουμπάρου του Γιάννη Διαμαντίδη να προσφέρει ένα υπέρογκο ποσό σε ποδοσφαιριστή/ες για να τον/τους δωροδοκήσει και να τον/τους εκφοβίσει για να κερδίσει τον αγώνα ο ΠΑΟΚ;

Μόνο εσείς πιστεύετε όσα λέτε, ούτε καν ο κόσμος σας. Και πάλι σας έπιασαν με την γίδα στην πλάτη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags