Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βόμβα Μπόλονι, υπογράφει με Έλληνα παικταρά
| 2020-12-16 12:28:00

Απίστευτα πράγματα με Κάναντι, έξαλλος ο Σπανός - Βόμβα Μπόλονι, υπογράφει με Έλληνα παικταρά!

GOALάρες by Εvaggelistis
Απίστευτα πράγματα με Κάναντι, έξαλλος ο Σπανός - Βόμβα Μπόλονι, υπογράφει με Έλληνα παικταρά!

Πρωινές GOALάρες για Σουπερλιγκάτους πάγκους που τρίζουν, με... κουτσομπολιά και προεργασία, αλλά και για την υπόθεση Ζαγαρίτη. Η αλήθεια για το γερμανικό "ενδιαφέρον" αλλά και την κίνηση-ματ που θα κάνει ο Μπόλονι. 

1η) Είχαν... βουϊξει τα ρεπορτάζ πως ο Ράσταβατς έπαιζε τη θέση του κόντρα στον Ατρόμητο. Κέρδισε βέβαια 2-0 αντί για... 5-0 (ας όψεται ο Γιαννιώτης) και έτσι θα κάνει γιορτές στον πάγκο του Αστέρα. Σε μια "αυτοψία" πάντως που έκανα στις πιάτσες, μου επιβεβαίωσαν πως οι Μποροβηλο/Μπακοκαυμενάκηδες είχαν αρχίσει όντως μια... έρευνα αγοράς για ξένους προπονητές. Προφανώς για να υπάρχει η σχετική προεργασία και μια σορτ λιστ υποψηφίων αν και εφόσον αποφάσιζαν να "σουτάρουν" τον Σέρβο. Το έχουμε ξαναπεί: ο καλυτερος σύμμαχος για κάθε προπονητή είναι τα αποτελέσματα.

2η) "Αν δεν υπήρχε στη μέση το κλειστό διετές συμβόλαιο, σήμερα ο Σπανός θα είχε διώξει τον Κάναντι". Τάδε έφη χθες, δηλαδή την επομένη της ήττας/τραγικής εμφάνισης στην Τρίπολη, άνθρωπος της πιάτσας που εδώ και χρόνια εχει φιλία και συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του Ατρόμητου. Και η αλήθεια είναι πως ο Αυστριακός κάθε φόρα βρίσκει κάτι νέο να απογοητεύσει ακόμη περισσότερο και τους λιγοστούς υποστηρικτές που του έχουν απομείνει στον Οργανισμό. Είναι τόσο ανορθόδοξα κι αψυχολόγητα αυτά που κάνει, που όσοι τον είχαν ζήσει από κοντά στο πρώτο του πετυχημένο πέρασμα από το Περιστέρι, έχου φτάσει να υποστηρίζουν πως κάτι του συνέβει στην προσωπική του ζωή που τον επηρέαζει και στην προπονητική. Γενικότερα στο Περιστέρι ακούγονται διάφορα για τον Νταμίρ... Κάποιος βέβαια θα πρέπει να τους πει πως ενίοτε οι επιστροφές οδηγούν και σε... καταστροφές!

3η) Γράφτηκαν συγκεκριμένες ομάδες της Μπουντεσλίγκα για Ζαγαρίτη. Με ατζέντη τον Κουτσολιάκο και Γραφείο τη μεγάλη εταιρία Rogon, είναι λογικό να έχει προταθεί σε γερμανικές ομάδες που ξέρουν πως κοιτάνε για ταλαντούχο, με προοπτική, αριστερό μπακ. Υπάρχει όμως, μεγάλη διαφορά του προτείνω έναν παίκτη, από το ενδιαφέρον για έναν παίκτη ή και απο το κάνω σκάουτινγκ τον παίκτη. Ειδικότερα για Στουτγκάρδη αλλά και Κολωνία (που γράφτηκαν, με τρίτη τη Μάιντς), δεν υπήρξε ανταπόκριση. Να τα λέμε όλα... Όπως και ότι μπορεί από 1η Γενάρη ο Ζαγαρίτης να είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα τον προσεγγίσει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα φύγει και τσάμπα. Υπάρχουν τροφεία για το εξωτερικό, που ανάλογα με χώρα/πρωτάθλημα/κλαμπ μπορούν να πάνε και πάνω απο 300.000 ευρώ. Δεν είναι αμελητέο πόσο πλέον, σε εποχή πανδημίας...

4η) Κίνδυνος δεν υπάρχει μόνο για τον Παναθηναϊκό, να χάσει τον Ζαγαρίτη αλλά και για τον παίκτη όσο το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του... τραβάει. Και δεν εννοώ να χάσει τη θέση του βασικού αριστερού μπακ αλλά να αγχωθεί/επηρεαστεί και να μην το διαχειριστεί σωστά. Για παράδειγμα, στο ματς με τον ΠΑΣ, δεν ήταν τόσο καλός, έκανε λάθη ανασταλτικά. Αν και στο τέλος, αφού περάσει και το ματς στην Τούμπα, νομίζω πως θα αναλάβει δράση και ο ίδιος, ο Μπόλονι, που τον πιστεύει και τον βελτιώνει. Και δεν εννοώ να πιέσει μόνο την πλευρά Αλαφούζου αλλά μιλώντας ο ίδιος στον Ζαγαρίτη. Κοινώς να το πάρει πάνω του με τον 19χρονο αριστερό μπακ, λέγοντος του πως δουλεύεοντας μαζί σε ένα χρόνο μπορεί να κάνει νέο, καλύτερο, συμβόλαιο! Και σίγουρα ο 67χρονος κόουτς και πειθώ διαθέτει και τα ανάλογα επιχειρήματα αλά και... παραδείγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιτέλους! Πήρε τη "σκούπα" ο Μπόλονι! Τελείωσε τον... άμπαλο από τον Παναθηναϊκό

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags